Anyám ki akar dobni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
annyi a tortenet roviden hogy estin tanulok most lesz meg a szakmam majus vegen
anyaval nem jo a viszonyunk
dolgozok, nem sokat vagyok itthon
a minap ordibalt velem mert nem volt rend a azobamban hogy t*karodjak el itthonrol
aztmondta van 1 honapom alberletet keresni
168 ezer a fizetesem nem nagyon lehet belole megelni... nemtudom mihez kezdjek. nem lehet vele beszelni
azthiszem jobb lenne ha ongyilkos lennek.
2020. márc. 7. 17:51
1/25 anonim válasza:
Csak egy kis idő kell mindenkinek amíg lenyugszik.
2/25 anonim válasza:
Keress kiadó szobát, lakótársakat, és úgy könnyebben ki lehet jönni. Anyud mérgező, jobb lenne neked ha békében élhetnéd az életedet nélküle.
3/25 anonim válasza:
Inkább megölöd magad, mint hogy kitakaríts magad körül?
4/25 A kérdező kommentje:
nem ezen van a hangsuly
olyan apro dolgok minthogy nem agyaztam be reggel stb
jelzem hajnal 3kor kelek, 4tol dolgozom. kitakaritottam, es ennek ellenere is annyit kaptam hogy ne higyjem hogy ezzel megvan oldva
2020. márc. 7. 18:11
5/25 anonim válasza:
Anyád fizetése mennyi? Megél belőle egyedül?
6/25 A kérdező kommentje:
meghalt a ferje, itthon van ocsemmel
400 korul kap
csaladi, arvaellatas, ozvegyi
meg neveloapam eleg jol keres
2020. márc. 7. 18:28
7/25 anonim válasza:
Kiadó szobák szoktak lenni olcsón, meg ha van lakótársad úgy nem vészes egy albérlet. Mellette meg tudsz félre is tenni (persze ugye lejön a kaja meg ilyesmi).
8/25 A kérdező kommentje:
itt horrorkk az alberletek, nagyon lakotarsat sem talalok erre fele
2020. márc. 7. 18:29
9/25 anonim válasza:
Ha megölöd magad, csak örülni fognak neki. A nevelőapád idegen, ő nem fog sírni érted, anyád utál, nem hiányzol neki, szóval szerintem ne tegyél nekik egy ekkora szívességet.
10/25 anonim válasza:
Lehet anyudnak az tett be, hogy rajta élősködve spórolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!