Anyám ki akar dobni, mit tegyek?
annyi a tortenet roviden hogy estin tanulok most lesz meg a szakmam majus vegen
anyaval nem jo a viszonyunk
dolgozok, nem sokat vagyok itthon
a minap ordibalt velem mert nem volt rend a azobamban hogy t*karodjak el itthonrol
aztmondta van 1 honapom alberletet keresni
168 ezer a fizetesem nem nagyon lehet belole megelni... nemtudom mihez kezdjek. nem lehet vele beszelni
azthiszem jobb lenne ha ongyilkos lennek.
Próbáld meg minimalizálni az érintkezési felületet anyukáddal. Addig meg legyél otthon, amíg sikerül valahogyan megoldani az elköltözést.
Nem fog kitenni, ha egy hónapon belül nem találsz albérletet. Mégiscsak a lánya vagy. ég az is lehet, hogy nem gondolta komolyan, csak nem fegyelmezte a pillanatnyi indulatait.
Sajnos a felnőttek nem mindig viselkednek felnőtt módjára. Annak megfelelően kell (lehet) őket komolyan venni.
nem tudom, a munkásszállók milyenek, és hogy pl van-e ott a közeledben;
amúgy láttam már pl olyan hirdetést, hogy egyetemisták keresnek 3. lakótársat albérlethez, tehát szerintem is lehet hogy érdemes lenne keresni valakit.
Ha nincs más, akkor akár olyat is, akit még egyelőre nem ismersz, de azért válogassad meg, legalábbis próbáld; hogy kivel költözöl össze. Lehet olyan, hogy akár egy szobát adnak ki albérlőknek, tehát még az is jobb, mint a semmi, ha egyetlen szobát ki tudnál venni. Próbáld valahogy elnyújtani az időt, legyél nagyon aranyos anyáddal, lehet, hogy ha túl nyalizós lenne, az már feltűnő lenne, de próbálj meg szembetűnően kedves lenni vele is, párjával is, tesókkal is; hogy ne vonja meg a "szeretetét", de egyébként próbálhatnál kialkudni vele (de csak ha minden kötél szakadna), hogy okés, még hadd végezd el ezt a tanfolyamot, hogy ne halj éhen; és utána ha már találtál állást, és megjött az első fizetésed; akkor már majd talán el tudsz menni. Szóval ehhez csak legvégső esetben folyamodj. Hogy ezt felhozod neki, addig inkább próbálj meg nagoyn a kedvében járni.
400 korul kap
csaladi, arvaellatas, ozvegyi
Álomdban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!