Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apam 25 év elteltevel bukkant...

Apam 25 év elteltevel bukkant fel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Utoljara 5 eves koromban láttam. Azota semmi, se gyerektartast nem fizetett, teljesen felszivodott, sőt még ki is költözött Dániába. Lett neki mas csaladja, egy fia szuletett azota, aki 16 eves jelenleg. Kb 1 honapja a kíváncsiság győzött es rairtam messengeren. Válaszolt is azota beszélünk nap mint nap. Ami számomra furcsa, hogy a joleterol küld képeket, a markas uj autojarol, a jól menő cegerol es a fiarol ir rengeteget, akinek mindent megadott es meg is ad. Most küldött opyan képeket hogy Kubaba mennek nyaralni es milyen luxus szallodaba es hogy minden nap csak halat fig enni es koktelokat inni. Ezt miert csinalja? De rolam alig kérdez valamit. Max annyit csak hogy milyen napom volt. Juliusban megbeszéltük hogy talalkozunk, fizeti a repjegyem, hat nem tudom hogy mire számítsak.

2020. márc. 10. 11:58
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nagy bosszúterv,amit kiforraltál csak téged fog mérgezni .

Én meg sem kerestem volna , gyerektartást már úgysem tudsz behajtani rajta,mi értelme ennek ? Gondolod meg fog bántódni ,ha 25 évig nem érdekelted,és tulajdonképpen most sem ? :D Ha meg tele van pénzzel,akkor is ,hogy húzod le ,meghívattatod magad egy halvacsorára meg 2 koktélra ,ne csinálj már hülyét magadból ..

Megértem hogy rosszul esik ,és haragszol rá,de itt az ideje szerintem ezt elengedni,mert hiába ő lépett le,ő ugyanolyan jól fog aludni minden este ezután is,mint a 25 év alatt mindig . Te meg tovább gyötrődsz .

2020. márc. 10. 14:34
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég szomorú, ha nem tudod elengedni. Én személyszerint jóval idősebb vagyok nálad és úgy 30 éve nem láttam apámat. Nem érdekel, eszembe nem jutna megkeresni. Lehúzni meg pláne nem. Sőt, egy esetleges örökség se érdekel. Közöm nincs hozza, nem kell tőle semmi. Anno kellett volna, bár nem anyagilag -fizetett amúgy tartasdijat-, de nem volt jelen. Már ne is legyen. Mondjuk az is lehet, hogy mar nem is el, az se erdekel.
2020. márc. 10. 16:30
 33/37 anonim ***** válasza:
0%
Nem mennék ki hozzá.Azt írnám neki,hogy megérkezett egy orvosi leletem,mert a múltkor elküldtek kivizsgálásokra,mert nem voltam jól.Úgy néz ki rákos vagyok,kellene pénz a terápiákra.Rábízod küld-e vagy sem.Ha nem küld,megszakítanám vele a kapcsolatot,aztán egye a fene mi lehet.Ha meg küldene,kamuznék ezt-azt melyik-másik kórházban vagyok,aztán egy idő után meggyógyulnék.
2020. márc. 10. 18:31
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

18:31

Betegséggel nem játszunk!

Mivel nem vagytok egymáshoz messze, én felajánlanám neki,hogy jöjjön õ!Romániában biztosan voltak.

2020. márc. 10. 19:17
 35/37 A kérdező kommentje:
Ő sajnos nem akar ide jönni.
2020. márc. 11. 11:00
 36/37 anonim ***** válasza:
47%
Használd ki. Kérj tőle pénzt, mert mégis csak az apád, és gazdag, csak adna egy picit.
2020. márc. 15. 08:28
 37/37 anonim ***** válasza:

DE hát nem csak európai, de azon kívüli országgal is volt már a váltás után gyerektartásra -meg más hasonló dolgokra- államközi szerződés. Ha anyukád nem kérte, azt rajta kell keresni.

Soha nem tudhatod, hogy pontosan mi történt, ha nem jársz utána, és addig kell, amíg él.

2020. ápr. 8. 05:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!