Apam 25 év elteltevel bukkant fel. Mit tegyek?
Ez a nagy bosszúterv,amit kiforraltál csak téged fog mérgezni .
Én meg sem kerestem volna , gyerektartást már úgysem tudsz behajtani rajta,mi értelme ennek ? Gondolod meg fog bántódni ,ha 25 évig nem érdekelted,és tulajdonképpen most sem ? :D Ha meg tele van pénzzel,akkor is ,hogy húzod le ,meghívattatod magad egy halvacsorára meg 2 koktélra ,ne csinálj már hülyét magadból ..
Megértem hogy rosszul esik ,és haragszol rá,de itt az ideje szerintem ezt elengedni,mert hiába ő lépett le,ő ugyanolyan jól fog aludni minden este ezután is,mint a 25 év alatt mindig . Te meg tovább gyötrődsz .
18:31
Betegséggel nem játszunk!
Mivel nem vagytok egymáshoz messze, én felajánlanám neki,hogy jöjjön õ!Romániában biztosan voltak.
DE hát nem csak európai, de azon kívüli országgal is volt már a váltás után gyerektartásra -meg más hasonló dolgokra- államközi szerződés. Ha anyukád nem kérte, azt rajta kell keresni.
Soha nem tudhatod, hogy pontosan mi történt, ha nem jársz utána, és addig kell, amíg él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!