Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apam 25 év elteltevel bukkant...

Apam 25 év elteltevel bukkant fel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Utoljara 5 eves koromban láttam. Azota semmi, se gyerektartast nem fizetett, teljesen felszivodott, sőt még ki is költözött Dániába. Lett neki mas csaladja, egy fia szuletett azota, aki 16 eves jelenleg. Kb 1 honapja a kíváncsiság győzött es rairtam messengeren. Válaszolt is azota beszélünk nap mint nap. Ami számomra furcsa, hogy a joleterol küld képeket, a markas uj autojarol, a jól menő cegerol es a fiarol ir rengeteget, akinek mindent megadott es meg is ad. Most küldött opyan képeket hogy Kubaba mennek nyaralni es milyen luxus szallodaba es hogy minden nap csak halat fig enni es koktelokat inni. Ezt miert csinalja? De rolam alig kérdez valamit. Max annyit csak hogy milyen napom volt. Juliusban megbeszéltük hogy talalkozunk, fizeti a repjegyem, hat nem tudom hogy mire számítsak.

2020. márc. 10. 11:58
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Igen, rendes bejelentett cége van ott. A felesége szerintem nem nagyon orul annak hogy felbukkantam, mert azt tudom, hogy anno ő tiltotta meg apamnak hogy kapcsolata legyen velem. Lehuzni nen akarom, de valamit azért kicsikarnek belőle, főleg a felesege miatt is. Nagyon szemetek voltak anyummal es velem anno. 13 evesen is felkerestem telefonon egyszer, de akkor elhajtott, mert azzal kezdtem hogy jo lenne ha fizetne gyerektartast, mert anyum havi 60ezres.fizetesebol elunk. erre o azt irta hogy nekem biztos csak az o penze kell. Most kicsit vissza akarok adni nekik ebből... de okosan persze
2020. márc. 10. 13:41
 22/37 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező!

Totál értelmetlen vele találkoznod, ha ez a terved. Hidd el, ha valaki megoldotta, hogy ne kelljen tartásdíjat fizetni ennyi ideig, xart magasról a fejedre, azt te nem tudod se kihasználni, se átverni.

Ismeretségi körben van egy házaspár, ahol az előző kapcsolatból vannak gyerekek. Megoldották, hogy nekik semmi közük ne legyen majd a vagyonhoz.

2020. márc. 10. 13:49
 23/37 anonim ***** válasza:
33%
Magyar a felesége?
2020. márc. 10. 13:51
 24/37 anonim ***** válasza:
66%
Nem bántani akarlak, de melyik az okosabb kettőtök közül, hogy le akarnád húzni? Melyikőtök vitte többre, melyikőtöknek van nagyobb élettapasztalata?
2020. márc. 10. 13:51
 25/37 A kérdező kommentje:
A felesege román.
2020. márc. 10. 13:54
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem akarlak elkeseríteni, de hatalmasat fogsz koppanni. Mondjuk eleve nem értem miért foglalkoztat 25 év után valaki, aki le se xart....
2020. márc. 10. 13:55
 27/37 A kérdező kommentje:
Nekem van egy ilyen hülye tulajdonsagom, hogy nem tudom elengedni azokat akik bantottak. Nem tudom hogy miert.... Ezeken ragodok mindig.
2020. márc. 10. 13:57
 28/37 A kérdező kommentje:
Csak azt nen ertem hogy ha megengedheti maganak hogy vegyen 50millios autot es a fianak 17 evesen lakast, akkor engem miert nem tudna tamogatni? Ha csak adna 3 milliot abbol mar pl a hitelemet ki tudnam fizetni s maradna egy hasznalt autora is penzem, de nem... meg ennyit se. Pedig neki ez apropenz.
2020. márc. 10. 14:01
 29/37 anonim ***** válasza:
90%

Hallod....

Áldozat típus vagy. Ennyi.

Na a felesége román? Huhuuu..

Nah, nem ismétlem magam..

2020. márc. 10. 14:12
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!Próbálj meg mindent a pozitív oldalról nézni.A sérelmeket nem kell elengedni, csak, ha meg akarsz ismerkedni az apáddal,próbáld meg a "belső zsebedbe" tenni.Azt lássa rajtad, hogy nem a számonkérés, hanem az érdeklődés miatt fogadod el a meghívását. (nem baj, ha ez nem igaz, okos vagy te is biztos)Semmit ne kérj, de vegyél el mindent, amit adni akar, engedd, hogy dicsekedjen,vegyél részt mindenben, amibe be akar avatni, ne sajnáltasd magad és anyukád ügyét ne hozd elő.Akarj megismerkedni a féltestvéreddel ( a feleségével legyél udvarias, ne legyél undok)Ez eddig minden színtiszta számítás, de hidd el, ez a jó út. Még akár jól is elsülhet. Építs vele kapcsolatot-lassú víz partot mos,- ne akard vele a hiteledet kifizettetni, mert ott ástad el a lehetőségét is, hogy valamiben részesülj tőle valaha. Ha az első látogatás jól sikerül, lehet több is, meghívhatod őket Te is, akkor esetleg beszélhetsz a nehézségeidről, akkor már van egy kapcsolat. (nyilván, ha meghívod,nem kell magadat adósságba verni miatta,valószínű, hogy gondoskodik majd a szállásáról stb,ez egy gesztus és egy lépés a célod irányába.Anyukádnak mondd el, hogy mi a terved, és lássa át, hogy nem az ő elárulásáról szól ez a dolog, hanem a te boldogulásodról.

Egyébként ezeket a tanácsokat azért tudom neked jószívvel ajánlani, mert mi ugyanebben voltunk, én az anya vagyok, a lányom ma 35 éves, és ő is 5 éves korától 20 éves koráig nem látta az apját.Ő kereste meg egyszer 13 éves korában, mint lázadó kamasz- ez nagyon rosszul sült el- aztán szintén ő, már a középiskolai ballagása előtt(tehát már nem gyerektartásos időszakban!!!)és azt a nyarat az apja új családjával töltötte,elvitték nyaralni(mi nem engedhettük meg magunknak az ilyesmit),és szépen letudta a dolgot a lányom a lelkiismeretével. Az apja lelkiismeretével egyáltalán nem foglalkoztunk,nem ért annyit.Úgy érzem,elvette mindenki érzelmileg a dologból mindazt, ami neki jár,ha te okos vagy, tovább is viheted a dolgokat.

2020. márc. 10. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!