17 év elteltével hogyan menjek haza, vagy menjek-e haza egyáltalán? Többi lent
Ne menj! Ha annyira akarnának veled találkozni, vagy annyira kiváncsiak lennének rád, akkor elmehettek volna, amikor meghívtad őket vmi eseményre.
Ha mégis elmész, akkor csak kapsz még egy pofont, hogy semmi sem változott, te meg verheted a fejed a falba, hogy még mindig ácsingózol utánuk, mint egy kiskutya.
Legyen benned büszkeség. Max. üzenj nekik, hogy x-y nap között milyen telefonszámon/címen leszel elérhető. Aztán vagy, vagy.
Tudod én a helyedben túllépnék, de mondanék valami érdekeset neked kedves kérdező , és nem érdekelnek a rosszmájúskodók!!
Velem is detto, 100%ig ez történt, minden részlet stimmel, csakhogy engem mindenféle rohadt szemét ringyónak elhordtak a válaszolók csak azért mert nő vagyok és nem férfi. Ugye milyen kétszínüek az emberek? Érdekes módon nálad nem látog ennyi fujolást pedig ugyanezt értem el mint te.... Nálam 5 oldalnyi tömény utálkozás volt.
Figyelj ha normális válaszokat akarsz egyébként( olyanoktól akik ugyanezt átélték) nem érdemes ide írni, mert senkinek sincs kellő tapasztalata ebben a témában! A szüleidet pedig hagyd a francba, én is ezt tettem, most boldogabb vayok mint valaha! Nem akartak az életed részei lenni, most már van sajátod ami sokkal boldogabb lesz mint az övék valaha is volt!
Hát nem is tudom, ez elég fura hogy egyáltalán nem tartottátok a kapcsolatot. Az öcséddel sem beszélsz?
Én lehet, hogy megpróbálnám (az én szüleim sem egyszerűek, úgy lettem mindig kitűnő tanuló h magamért hajtottam, s hogy megfeleljek..de igazából hiába mert nem értékelték, és az egyetemet én sem tudtam fizetni stb.) mert ki tudja most lehetsz úgy 35 körül a szüleid 60asok, és ki tudja hogy alakult az életük. Lehet, hogy ők is félnek lépni. Bár nem ismerem őket. Az én szüleim ha lelépnék otthonról tuti felém sem néznének.
Egyszer próbáld meg és kiderül van e értelme, ha nincs nem kell erőltetni. De add meg magadnak a lehetőséget h lásd őket.
Ja és még vmi 8-as vagyok.Nálunk anyu testvére lépett le 20 évvel ezelőtt. Nem is keresi se a testvéreit se senkit, azóta mindkét szülője meghalt. Hát tudom én h milyenek voltak, (lek....zták stb.) de azért akárhol is van nem kivánom neki az érzést. Sőt a temetésekre sem jött el, volt súgás-búgás h hol lehet az Erzsike. :(
És a nagyszülők se keresték az igaz, de azért én a szüleimmel nem csinálnám ezt. lehet én vagyok a hülye. Bocsi a kommentekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!