Utoljara 5 eves koromban láttam. Azota semmi, se gyerektartast nem fizetett, teljesen felszivodott, sőt még ki is költözött Dániába. Lett neki mas csaladja, egy fia szuletett azota, aki 16 eves jelenleg. Kb 1 honapja a kíváncsiság győzött es rairtam messengeren. Válaszolt is azota beszélünk nap mint nap. Ami számomra furcsa, hogy a joleterol küld képeket, a markas uj autojarol, a jól menő cegerol es a fiarol ir rengeteget, akinek mindent megadott es meg is ad. Most küldött opyan képeket hogy Kubaba mennek nyaralni es milyen luxus szallodaba es hogy minden nap csak halat fig enni es koktelokat inni. Ezt miert csinalja? De rolam alig kérdez valamit. Max annyit csak hogy milyen napom volt. Juliusban megbeszéltük hogy talalkozunk, fizeti a repjegyem, hat nem tudom hogy mire számítsak.
Ha 18 éves korod előtt keresed, nem is válaszolt volna, mert az még gyerektartásos kor. Most már nincs mitől félnie. Szerintem szrul fogod érezni magad náluk.
2020. márc. 10. 12:37
13/37 anonim válasza:
Nem lehet,hogy azért dicsekszik, hogy téged le vegyen a lábadról, szeretné felvenni veled a kapcsolatot élõben.Talán nem mer kérdezni felõled,mert fél a reakciódtól.Mindenesetre találkozzál vele, aztán majd eldõl,hogy mi lesz a kapcsolatotokból.Arra viszont figyeljél,hogy mégis mi a munkája,hogy tisztán keresi e meg azt a pénzt.Anyud alakitott uj életet?
2020. márc. 10. 12:38
14/37 anonim válasza:
Most erre milyen választ vársz?
Helyzettől, embertől függ.
2020. márc. 10. 12:56
15/37 anonim válasza:
És egyébként mit mondott, miért nem keresett soha és miért nem fizette a gyerektartást?
2020. márc. 10. 12:59
16/37 anonim válasza:
Én is lehúznám.
engem nem hagyott el, de most, pont kb 25 év után jöttem rá, mennyire leépített, sose szeretett minket tesómmal, velünk sose kedves. Egy annyira idegen, mint kérdezőé meg nem is érdekelne, tuti nem lenne lelkifurdalásom. fizessen utólag, kárpótlást.tudom, hogy nem az a kérdés, de eleve fel se keresném. másért nem.
2020. márc. 10. 13:01
17/37 anonim válasza:
15!
Adott egy fickó, aki 25 evvel ezelőtt lelépett és megoldotta, hogy ne kelljen tartásdíjat fizetnie. Esélyes, hogy van annyi esze, hogy a számára vadidegen, 30 éves gyereke ne tudja se átvágni, se kihasználni. Nem tartom azt se kizártnak, hogy már nem is magyar állampolgár, így pl esélyes hogy a majdani öröklés probléma is meg van oldva.
A kerdezo helyében én el se mennék -mondjuk eleve meg se kerestem volna. Ha mégis annyira menne, minimum egy szállást keressen magának, ha amúgy az apjánál aludna. Elég xar helyzetet szülhet vadidegeneknel lakni, márpedig ők azok, hiába apa és fia/lánya.
2020. márc. 10. 13:03
18/37 anonim válasza:
Áruljatok már el, mégis hogy tudnátok lehúzni? Komolyan érdekel.
2020. márc. 10. 13:05
19/37 anonim válasza:
18.
Az valószínű én sem kerestem volna meg.
És teljesen egyetértek azzal amit írtál, kényelmetlen lehet vadidegeneknel lakni, akivel lehet hogy egy nyelvet sem beszélnek.
De... Mindennek ára van.
Ha volt ilyen szemét, és ha kérdeznek van bőr a képén, jó vastag, akkor meg lehet csinálni.
Ne gondold hogy én ebből élek, de amikor engem évtizedeken keresztül húzták le, megtanultam a leckét.
Ha ő okos ,én még okosabb lennék..
Na mindegy. Éngem is a sors tanított meg rá.
2020. márc. 10. 13:12
20/37 anonim válasza:
19. Hiába kérdeztegeted ezt így nem lehet leírni. Helyzet hozzá a következő lépést
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!