Kedves hölgyek! Ha olyan férfival hozott össze titeket az élet, akinek már van gyermeke, mikor, mennyi idő elteltével mutatta be nektek?
27 éves nő vagyok, a párom 33 éves és van már egy kislánya , aki 5 éves lesz. 4 hónapja vagyunk együtt.
Beszélgettük már a kislányról sokat és a párom úgy szeretné, hogy hagy neki egy kis időt, mert amikor a kislány anyukájával szétmentek, azt a gyerek nagyon rosszul viselte érthető módon, utána rögtön pedig a páromnak lett egy barátnője, 2 évig voltak együtt , őt megszerette a kislány, csak ugye amikor szétmentek meg kellett magyaráznia neki, hogy már nincs és nem is lesz....és ezt a kislány szintén érzékenyen reagálta le. Szóval szerintem semmi gond nincs azzal, ha nem akarja elsietni a dolgokat, amúgy kettőnk között minden nagyon jól alakul, hosszú távra tervezünk és várom már izgatottan, hogy a kislány hogy fog engem fogadni.
csak mégis véleményekre vagyok kíváncsi, hogy év vége felé azért már jogos lenne részemről az "elvárás" hogy esetleg közelebbről is megismerkedjem a kislánnyal vagy nem? Türelmes vagyok, de tudom, hogy a páromhoz hozzá tartozik a lánya is , ezért persze várom, hogy mikor ismerhetjük meg egymást.
Az elvárás soha nem lesz jogos.
Meg kell várnod, amíg a párod úgy érzi, elég szoros a kapcsolatotok. Be fogja mutatni neked, ha biztos lesz benne, hogy Te vagy neki az igazi. Addig légy türelmes, egy gyereknek nagyon rossz minduntalan elveszíteni valakit.
2-es igazad van és én is így gondolom. Elnézést, az "elvárás" szót tévesen használtam, mert nem arra céloztam.
Köszi a választ!
Ebből látod, hogy a párod szereti a lányát, és nem akar fájdalmat okozni Neki, jó ember. Ezért ne haragudj rá! Teljesen normális, hogy várni akar evvel.
25/N
4-es vagyok.
Esetleg olyat nem lehet, hogy a párod pl, kolléganőként mutasson először be a kislánynak? Aztán egyre többet találkoztok 3masban? És, ha esetleg megvan az eljegyzés akkor be lehet vezetni a kislányt apránként a kapcsolatotok mélységbe. Ez csak egy ötlet...
25/N
2-es válaszolóhoz még annyit reagálnék, hogy azért az "elvárás " egy idő után jogos, mert tegyük fel,ha 1 év után sem mutatná be, ott azért valami nem stimmelne :)
Csak gondolkoztam a dolgon....
Azert volna neked fontos, hogy " megismerd" a kislanyt, mert akkor úgy erezned, hogy a " parod" komolyan" vesz, tiszta önigazolas es ego dolog ez az egesz, semmi köze a kislanyhoz, aki teged egyaltalan nem erdekel, gondolom azt szeretned, hogy a pasid bizonyitsa a kislany elött, hogy te vagy a legfontosabb mindenkinel
Te " gyözni" akarsz a kislany felett.
Mi lenne, ha legalabb magaddal öszinte lennel?
Szerintem ne rangassatok bele a kislanyt az uj kapcsolatba, nem lesz neked szebb jobb az elet, ha a kislany elött mutogathatod hogy inte, te vagy az uj
Aztan a következö projekted gondolom a kislany megnevelese volna
Mert gondolom neveletlennek fogod latni, aztan meg azert fogsz harcolni, hogy kitiltsad a hazatokból.
Olyan olcsó klisé ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!