Valaki segítsen! Mit tehetnék? Félek & össze vagyok zavarodva.
Már ne is haragudj,de senkit nem vesznek fel a Pszichiátriára azzal az indokkal,hogy meleg vagy biszex és bezáratni se tudnak senkit a gondolatai miatt!
A másik,ha annyira megvertek a szüleid akkor ezt az orvosnak látnia kellett és alapból feljelenti a szülőket!
A pszichológus pedig nagyon jól tudja,hogy ebből nem lehet kigyógyulni,kvázi nem alkalmaznak szexuális orientációról való leszoktató terápiát!Vagy ha igen,akkor az egy nagy kókler!
Ha mész a pszichodokihoz akkor mond meg neki,hogy nem neked,hanem a szüleidnek van rá szüksége!
Már ha ez a sztori igaz ugye!:)
A szüleid nem normálisak, őket kéne bezáratni. Nem tudsz máshová menni? Rokonok, barátok, párod?
Sajnálom.
3 hónap múlva leszel 18.
Nevelő apámmal és annyumal élek, vér szerinti édesapám biztos nem fogadna el. Nagyszülők se, mert anyám elmondta nekik. A Párom szülei pedig látni se akarnak. Ezért ment titokban a kapcsolat. Pszihiátriára egy éjszakára pedig azért zárattak be mert "veszélyes vagyok önmagamra". A bevett nyugtató miatt.
Én sem tudom elhinni, hogy ilyesmi létezik... Nemi identitás miatt még senkit sem kezeltek pszichiátriai betegként. Azt nem értem, hogy ha bekerültél, akkor a szüleidet miért nem kérdezték már ki a dologról.
Meg kell várnod a 18-at aztán lelépni tőlük.
A szüleid ennyire befolyásos emberek, hogy csak úgy be tudtak csukatni?
Figyelj,egyenlőre inkább legyél az aki nem akar párkapcsolatot(de látványosan) akkor szüleid megbékélnek.Addig keményen tanulj,hogy legyen munkád és el tudj költözni.Amint elköltözöl légy önmagad nevelőszüleiddel meg közöld csak akkor találkozol velük ha elfogadnak és punktum.
De ha ok nélkül verni fognak már mindenért akkor a helyedben leletet vetetnék és feljelenteném őket,mert még kiskorú vagy,ezt mindenképp tedd meg még 18 éves korod előtt.
Vetess látleletet a sérüléseidről és irány a gyámhatóság! A szüleidet nagyon durván meg fogják büntetni, rólad pedig lehetőség szerint gondoskodnak.
Olyan rokon nincs, akihez mehetnél, aki szeret téged és elfogad? Nagymama, nagypapa, nagybácsik, nagynénik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!