Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valaki segítsen! Mit tehetnék?...

Fame17 kérdése:

Valaki segítsen! Mit tehetnék? Félek & össze vagyok zavarodva.

Figyelt kérdés
17 éves biszexuális fiú vagyok. 1 éve van azonos nemű párom, ami fél ével ezelőtt kiderült itthon. Ekkor elmenekültem otthonból a páromhoz. (Az ő szülei nem tudtak semmit se.) Három napot voltam oda. Haza menni féltem ezért nyugtatót vettem be mikor mentem haza. Mikor haza értem nem volt semmi, másnap reggel vertek meg nagyon, felhívták párom szüleit és mindent elmondtak. Ekkor támadt öngyilkos gondolatom, amit nem tettem meg, de szüleim bezár attak a pszichiátriára. Majd pszichológushoz jártam. Azt hitték kigyógyultam ebből a „betegségből” de ez nem igaz. Tegnap este kiderült, hogy még mindig ugyan avval a fiúval vagyok kapcsolatba. Este megvertek és ma reggel is nagyon. Nem tudom, mit csináljak. Fél évvel ezelőtt nagyon vertek minden nap. Besokalltam. Mit csináljak? Legközelebb pszichológushoz kedden (09.10.) megyek, amit titokban beszéltem meg vele.

2013. szept. 8. 13:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nincsen sajnos nagyobb tesó, mamámékhoz se mehetek. Talán igazi apumékhoz, bár félek hogy ugyan ott kötnék ki... Kedden pszihológus. Addig kibírom. Köszönöm a sok tanácsot, és hogy jó hallani hogy nem én vagyok "beteg" :')
2013. szept. 8. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!