Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kedves hölgyek! Ha olyan...

Kedves hölgyek! Ha olyan férfival hozott össze titeket az élet, akinek már van gyermeke, mikor, mennyi idő elteltével mutatta be nektek?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok, a párom 33 éves és van már egy kislánya , aki 5 éves lesz. 4 hónapja vagyunk együtt.

Beszélgettük már a kislányról sokat és a párom úgy szeretné, hogy hagy neki egy kis időt, mert amikor a kislány anyukájával szétmentek, azt a gyerek nagyon rosszul viselte érthető módon, utána rögtön pedig a páromnak lett egy barátnője, 2 évig voltak együtt , őt megszerette a kislány, csak ugye amikor szétmentek meg kellett magyaráznia neki, hogy már nincs és nem is lesz....és ezt a kislány szintén érzékenyen reagálta le. Szóval szerintem semmi gond nincs azzal, ha nem akarja elsietni a dolgokat, amúgy kettőnk között minden nagyon jól alakul, hosszú távra tervezünk és várom már izgatottan, hogy a kislány hogy fog engem fogadni.

csak mégis véleményekre vagyok kíváncsi, hogy év vége felé azért már jogos lenne részemről az "elvárás" hogy esetleg közelebbről is megismerkedjem a kislánnyal vagy nem? Türelmes vagyok, de tudom, hogy a páromhoz hozzá tartozik a lánya is , ezért persze várom, hogy mikor ismerhetjük meg egymást.

2013. okt. 3. 13:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Hát 10-es az amit ide írtál az nem engem minősít szerencsére, hanem téged....nyilván már megkeseredett vagy és tapasztalatból beszélsz.

Amúgy köszi a választ! Ez is egy nézőpont....

2013. okt. 6. 15:18
 12/21 anonim ***** válasza:
38%
Ha 12 hónap elteltével sem fogja bemutatni, akkor bizony a gyerek semmiféle új nőt nem akar elfogadni, te pedig dugopartner maradsz. Saját tapasztalat!
2013. okt. 6. 15:23
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom miert, minden uj nö rögeszmeje, jaj bemutatkozni a gyerekeknek, gyorsan mutasson be a parom!

Aztan meg azt se tudjak hogyan pateroljak ki a gyerekeket a közös uj eletböl, ahova a " múlt" mar nem szabad beferjen!

De tenyleg olyan sablonos törtenet!

Utolso valaszoló meg nem azert maradt dugopartner, mert a gyerek nem fogadta el, hanem mert a pasinak nem kellett , es a gyerekkel takarozott!

Nem mulik a gyereken semmi, nem kell vele haboruzni, se bemutatni neki a nagy szerelmeteket, nem tartozik ra!

2013. okt. 6. 15:27
 14/21 anonim ***** válasza:

A ferfiak ravaszak es a gyereket kibúvónak hasznaljak, ha nem kell egy nö igazaból, es a nonek is konnyebb ezt hinni mint azt, hogy nem kell

Nem kellettel, babám, ezt dolgozd fel , hagyd a gyereket

2013. okt. 6. 15:44
 15/21 anonim ***** válasza:
Bocsánat az Offért, de a kedves párod sem vesztegette az idejét, válás után egyből bele a lecsóba!
2013. okt. 15. 14:21
 16/21 anonim ***** válasza:
Azt se felejtsd el, hogy a kislánynak van egy anyja is. A 4 hónap együttlét azért elég kevés. Év vége felé 'illenék' bemutatni? Úgy képzeled majd ti 3-an lesztek a boldog család a fa alatt? Csak tudnám, hogy az aktuális barátnők miért képzelik egyből, hogy a férfi gyerekéhez is közük van, míg az édesanyáról, akivel a kicsi él, teljesen levegőnek nézik. A kislány anyja helyében baromi dühös lennék, ha 1-2 évente lelkileg taccsra vágná a gyerekemet az új nő, aki rajta keresztül akarná bebiztosítani magát apukánál. Ha gyereket akarsz, szülj magadnak, és ne a máséval akarj családosdit játszani.
2013. okt. 15. 15:30
 17/21 A kérdező kommentje:

Kedves 16-os ez a legszánalmasabb hozzászólás, amit valaha olvastam, de köszönöm, ez is egy meglátás...

Csakhogy te valamit teljesen félreértettél, de nem gond :)

2013. okt. 15. 15:34
 18/21 anonim ***** válasza:

Na a 16-oshoz hasonló gondolkodású a Párom exfelesége is.Erről ennyit.

Egyébként meg gondolkodom itt már egy ideje,de nem emlékszem mennyi idő után lettem bemutatva.(De ilyet,hogy kolleganőként kellett volna,még nem is hallottam.:))Most azt sem tudnám megmondani,hogy 1 éven belül vagy kívül esett....Nem tudom tényleg,de nem is dilemmáztam ezen így mint most Te.Szerintem nem lehet ez "elvárás" 1 év elteltével sem.Ezt ne tulajdonítsd be a kapcsolatotok komolyságának mércéjeként.Ez más ügy...Bízd rá!Sok sikert!

2013. okt. 15. 15:38
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 18as választ! :)
2013. okt. 15. 17:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Jaj nagyon szívesen,örülök,hogy nem sértettelek meg vele,mert ez tényleg nem volt célom,hanem az,hogy megnyugtassalak a véleményemmel!:)
2013. okt. 15. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!