Kedves hölgyek! Ha olyan férfival hozott össze titeket az élet, akinek már van gyermeke, mikor, mennyi idő elteltével mutatta be nektek?
27 éves nő vagyok, a párom 33 éves és van már egy kislánya , aki 5 éves lesz. 4 hónapja vagyunk együtt.
Beszélgettük már a kislányról sokat és a párom úgy szeretné, hogy hagy neki egy kis időt, mert amikor a kislány anyukájával szétmentek, azt a gyerek nagyon rosszul viselte érthető módon, utána rögtön pedig a páromnak lett egy barátnője, 2 évig voltak együtt , őt megszerette a kislány, csak ugye amikor szétmentek meg kellett magyaráznia neki, hogy már nincs és nem is lesz....és ezt a kislány szintén érzékenyen reagálta le. Szóval szerintem semmi gond nincs azzal, ha nem akarja elsietni a dolgokat, amúgy kettőnk között minden nagyon jól alakul, hosszú távra tervezünk és várom már izgatottan, hogy a kislány hogy fog engem fogadni.
csak mégis véleményekre vagyok kíváncsi, hogy év vége felé azért már jogos lenne részemről az "elvárás" hogy esetleg közelebbről is megismerkedjem a kislánnyal vagy nem? Türelmes vagyok, de tudom, hogy a páromhoz hozzá tartozik a lánya is , ezért persze várom, hogy mikor ismerhetjük meg egymást.
Hát 10-es az amit ide írtál az nem engem minősít szerencsére, hanem téged....nyilván már megkeseredett vagy és tapasztalatból beszélsz.
Amúgy köszi a választ! Ez is egy nézőpont....
Nem tudom miert, minden uj nö rögeszmeje, jaj bemutatkozni a gyerekeknek, gyorsan mutasson be a parom!
Aztan meg azt se tudjak hogyan pateroljak ki a gyerekeket a közös uj eletböl, ahova a " múlt" mar nem szabad beferjen!
De tenyleg olyan sablonos törtenet!
Utolso valaszoló meg nem azert maradt dugopartner, mert a gyerek nem fogadta el, hanem mert a pasinak nem kellett , es a gyerekkel takarozott!
Nem mulik a gyereken semmi, nem kell vele haboruzni, se bemutatni neki a nagy szerelmeteket, nem tartozik ra!
A ferfiak ravaszak es a gyereket kibúvónak hasznaljak, ha nem kell egy nö igazaból, es a nonek is konnyebb ezt hinni mint azt, hogy nem kell
Nem kellettel, babám, ezt dolgozd fel , hagyd a gyereket
Kedves 16-os ez a legszánalmasabb hozzászólás, amit valaha olvastam, de köszönöm, ez is egy meglátás...
Csakhogy te valamit teljesen félreértettél, de nem gond :)
Na a 16-oshoz hasonló gondolkodású a Párom exfelesége is.Erről ennyit.
Egyébként meg gondolkodom itt már egy ideje,de nem emlékszem mennyi idő után lettem bemutatva.(De ilyet,hogy kolleganőként kellett volna,még nem is hallottam.:))Most azt sem tudnám megmondani,hogy 1 éven belül vagy kívül esett....Nem tudom tényleg,de nem is dilemmáztam ezen így mint most Te.Szerintem nem lehet ez "elvárás" 1 év elteltével sem.Ezt ne tulajdonítsd be a kapcsolatotok komolyságának mércéjeként.Ez más ügy...Bízd rá!Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!