Normális, ha a szülők a jegyekre adnak zsebpénzt?
Mit gondoltok? Helyes, hogy egy szülő a gyereke osztályzataira ad zsebpénzt?
5= 5000Ft
4= 4000Ft
3= 3000Ft
2= 0
1= -1000Ft
egyes osztályzatért a gyerek fizat a szülőknek vissza a zsebpénzéből.
29. Ezzel nem teljesen értek egyet. Az a munkája, hogy tanuljon. Igaz, de nem kötelező és nem kep érte a megélhetéshez szükséges PÉNZT! Ezt én biztosítom számára...
Egyetemen fog kapni ösztöndíjat, munkahelyen pedig majd fizetést.
persze, hogy akkor csinál valamit, ha valami haszna is van..
Gondolom ti sem szórakozásból jártok el dolgozni...
Szerinzem nem normalis. Mert ha nem jol lovod be a jegyek erteket es nem teszel kulonbseget nehez es erettsegibe szamito vagy csak laza zargyak kozitt,akkorugy dogsz jarni mint mi.
Nalunk a 17 eves kapott 4esert es 5 osert 3000 ftnak megfelelo vasarlasi lehetoseget. Ruhat vehetett kerhetett erte. 2-esnel es 1-esnel retorzio jart. Pl wifi kikapcsolas. Na a kisasszony a felev elejen hu de igyekezett, aztan egyszercsak beleizelt ujra a tanulasba (ugyanis dugig lett a szekrenye ruhakkal es mar nem.voot szuksege semmire vagy nem 3000-ert:-)). Es jott az elso kettes. Fu olyan hisztit levagott, hogy az egesz rendszer rossz mi zalaltuk ki a huoyeseget mit kepzelunk, hohy egy este nem.wifizhet. persze nem adta vissza a sok penzt/ruhat...
Egy ido utan annyi penze esz igy, hogy mar nem figja megbecsulni...
Tehat en ha penzzel tudnam caak motivalni, akkor ugy tennem mint az egyetemi osztondijakkal elobb legyen meg egy kiszabott atlag es x tantargybol a belőtt jegy es ha megvan akkor pl emelnem a havi zseboenzt vagy atzol kezdve kapna otthoni havi oszzondijat peldaul: 3.-os es human iranyba tanulna tovabb. Akkor elvaras ev vegen a 4,6-os atlag (de ebbe a tesi,info, hittan enek blabal nem szamitana bele), ez lenne x ezer havonta a kovezkezo felevben. Es mondjuk a torzenelembol es magyar irdoalombol legyen 5-os es azert olusz par ezerper ho.
Ettol fuggetlenul en nagyin felnek, hohy egyszercsak bekozli nem erdekli a penz nem tanul...szoval az onmagamert tanulok, a jovomert tanulok a celomert tanulok sokkal jobb es erre kellene ravezetned. Es az evvegi pl. kislanyom ha elered a 4,6-os atlagot akkor elmehetsz a baratnoideel a tengerpartra es beleadom a buszjegy es ket ejszaka szallas arat sokkal ertelmesebb. A jegyek csak jegyek.
Nekem irreálisan soknak tűnnek a jutalmak...
Amikor én voltam gimis, egy héten írtunk legalább 3-4 dogát, ha mindegyik éppen 2-es, az is 8000 forint. Ez havonta 32.000...
Őszintén szólva nem tudom, egy gimis gyereket ezzel mire lehet ösztönözni, mert még ha kb. 2-esekkel, meg néhány 3-assal is bukdácsolja végig a tanévet, akkor is jobban keres, mintha dolgozni járna suli mellett. Ha most lennék ilyen 14-15 éves, úgy lennék vele, ha még a szár jegyekért is kapok pont annyi pénzt, hogy bőven tudjak belőle ruhâkat venni, meg amire még pluszban szükségem van, hülye lennék megszakadni a tanulásban...De ti tudjátok..? 22L
nálunk max félėvi jó bizonyitvånyėrt,illetve az ėv vėgi jó bizonyitvånyėrt jår jutalom,mindig bevålt.
de sima 5 ėrt dicsėreten kivül nem jår mås.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!