Van értelme elmondani a gyerekünknek, hogy van két féltestvére?
A férjed dolga lett volna elmondani, és most is rá kéne ezt bíznod.
Ha én a férjed helyében lettem volna, az első pillanattól elmondtam volna neki mindent. Azt is, hogy vannak féltestvérei, és azt is, hogy miért nem találkoznak velünk.
Amúgy.... eltiltotta az ex a gyerekeket az apjuktól.... hát persze. A láthatást bíróságon is kikényszerítheti a külön élő szülő! Persze csak ha fontos neki a gyereke.
Goldmund !
Valóban, hivatalosan kikényszeríthető. De biztos hogy kell? Biztos hogy van értelme?
Képzeld el a következő helyzetet: Anyuka és apuka elválik akármiért, de anyuka ezt nem tudja megemészteni, hát bosszút all. Meghozza a szamara legegyszerubb modon, a gyerekeken keresztül. Egy pár jó helyen és időben elejtett apa nem ér ra/apát nem érdekli/apának nincs ideje/apa megígérte, stb dologgal szépen be lehet ám etetni a gyereket. Plusz ott van meg az anya egyedül van ha elmész apához/anyának nincs senkije csak te/anya nem szereted anyát ha elmész mondóka is. Hidd el, nem mindig az apa a hibás, ha nincs láthatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!