Mi értelme a családnak?
Gondolom genetikai késztetés ..
Mert azt látom nagyrészt kínlódást.. a gyerek belekényszerítik egy világba ha tetszik ha nem ..
Ha nem akar menni dolgozni mert kiszenvedés baszogatják ...
Gondolom rabszolgának meg a saját vágyaik kielégítésére csinálnak gyereket az emberek és ehhez vigyorogni kellene ..
S ha gyereknek ehhez nincs kedve ehez az élet nevű kínlódáshoz akkor mi van ... Néha nemcsődálom ennyi a sorozat gyilkos...
"S ha gyereknek ehhez nincs kedve ehez az élet nevű kínlódáshoz akkor mi van"
Akkor kell elköltözni
Én egyszer azért szeretnék egy szerető feleséget és legalább egy gyereket. Ugyanis én sose éltem boldog családban. Mindig az volt a vágyam, hogy egyszer olyan családom legyen, akiket mindenki irigyel, mert nem nélkülözünk, nem veszekszünk és sikeres emberek vagyunk. Remélem egyszer nekem is megadatik.
Ha lesz egy gyerekem én mindent megadok neki, amit én sose kaptam meg. Első körben a szülői szeretetet és az anyagi támogatást!
18/fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!