Szerintetek van beleszólása a családnak egy 19 éves szerelmi életébe?
Szerintem is beleszólhatnak, ha otthon élsz, és az otthoni kasszából te csak kiveszel, és bele meg nem raksz. Beleszolhatnak szerintem akkor is, ha még mindig sokmindent a szüleid intéznek helyetted(pl hivatalos ügyek)
Mindezt függetlenül attól megtehetik a szülőségük révén, hogy a kapcsolat jól működik-e, vagy sem.
Viszont ha már a saját lábadon állsz, úgy már kevésbé van beleszólásuk.
"Nincs, max tanacsot adhat, vagy elmondhatja a szulo a velemenyet, hogy neki em szimpi a parod." +1
Én is pont így gondolom.
Nincs, max a véleményét mondhatja el - ha jól működik a kapcsolat, ha rosszul.
Persze a gyakorlatban a családnak mindig annyi beleszólása van, amennyit a fiatal tolerál...
A szerelmi eletedbe nincs DE
Ha otthon laksz ok tartanak el akkor bizony ezert cserebe 100% beleszolhatnak az eletedbe
A kenyelemnek ara van
Amig az o kenyeruket eszed...
A felnottseg nem egy à la carte valogatas, hogy ami tetszik belole (jogok, onallo velemeny, neszoljonbeleazeletembesenki) az kell, ami meg nem (felelosseg, fuggetlenseg, penzugyi onallosag, sajat labon allas) az nem.
Csomagban jar. Vagy mindet kered, vagy egyiket se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!