Meddig lehet megbocsájtani ilyen családnak?
A szüleimmel nem jó a kapcsolatom ami megvisel, de úgy érzem nem lehetek túl rendes velük. Amikor tudomást szereztek a kapcsolatomról a jelenlegi férjemmel kiabáltak velem és az utcalány összes trágár megfelelőjével megbélyegeztek. Az ok a köztünk lévő 20 év korkülönbség. Fájt nagyon, mert ők bíráltak akik az iskola befejezés után elküldtek dolgozni és kiraktak otthonról mert nem akartak segíteni anyagilag hogy tanuljak. Az indok, hogy nincs pénzük és hülye vagyok az egyetemhez. Megszakítottam akkor velük a kapcsolatot, és az esküvőre sem hívtam meg a szüleimet. Két év után megtudták hogy a férjem gazdag. Lassan, újra megkerestek. Eljöttek hozzánk és látszott hogy megfojtanának egy kanál vízben az irigységtől. Mi egy nagy lakásban élünk amit lakberendező tervezett minimal stílusban. A férjem mérnök és épitőipari kivitelező céggel rendelkezik, a férjem cégének a munkája a lakás.
Én kedves voltam a családommal, ajándékot is vásároltam mindenkinek. De csak az irigységet láttam a szemükben. Mégis ezek után segítettem őket anyagilag rendszeresen, csak a családom. Nincs annyi pénzük, mint nekünk. Minden jót megvásároltam nekik igy a viszonyunk rendeződőt átmenetileg. Megbocsátottam azt is hogy összetört az autóm amikor kölcsönadtam a testvéremnek, hogy a hátam mögött a férjemre tettek negatív megjegyzéseket. Közben született egy kislányunk. A nyári hónapok egy részét én a tengerparti nyaralónkban töltöm egyedül amikor a férjem nem tud velünk tartani. Felajánlottam a szüleimnek hogy jöjjenek velem mikor egyedül vagyok a kislányommal és közben nyaralnak. Erre azt válaszolták hogy jobban szeretnének Cipruson nyaralni és nem-e tudok anyagilag segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!