Mi értelme a családnak?

Figyelt kérdés

Gondolom genetikai késztetés ..

Mert azt látom nagyrészt kínlódást.. a gyerek belekényszerítik egy világba ha tetszik ha nem ..

Ha nem akar menni dolgozni mert kiszenvedés baszogatják ...

Gondolom rabszolgának meg a saját vágyaik kielégítésére csinálnak gyereket az emberek és ehhez vigyorogni kellene ..

S ha gyereknek ehhez nincs kedve ehez az élet nevű kínlódáshoz akkor mi van ... Néha nemcsődálom ennyi a sorozat gyilkos...

2018. nov. 14. 22:23
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Nekem okoztak gondot sok felesleges dologgal ami az élet nevű játék része
2018. nov. 14. 22:49
 12/35 anonim ***** válasza:
55%

"ha nem akar menni dolgozni..."

Egyre szebb. Szoval tartsanak el anyadek, mert egy lusta alak vagy. Es miert tartsanak el? Mert onzoek es te nem akartal megszuletni.

Keress fel szakembert. Szerencsetlen szuleidnek nem sikerult egy normalis gyerelet csinalni, nevelni.

2018. nov. 14. 23:04
 13/35 A kérdező kommentje:

Es miert tartsanak el?

Miért ne ?

Dolgozzak egész életembe az ért hogy éljek ? ha nem szeretem amit csinálok akkor semmi értelme.. S csináljak egy gyereket aki ugyan ezt csinálja ? baromság az egész .. Minek ? Azán addíg dolgozzak míg élek ? Semmi értelme max ha gazdag az ember de am meg kínlódás nem éri meg aki szegény neválajon gyereket az evolútció meg csak egy környezeti alkalmazkodás nincs lényege

2018. nov. 14. 23:16
 14/35 A kérdező kommentje:
Moduljuk én azt érzem hogy az én gondolkodásommal nincs baj ezt az aktuális populáció többségéből adódik akik olyanok a mint a birkák s ezeket nyírják meg tanítgatják azt csinála ami jó az aktuális rendszernek
2018. nov. 14. 23:20
 15/35 anonim ***** válasza:
61%
Inkább nem vitatkozunk veled!
2018. nov. 14. 23:21
 16/35 A kérdező kommentje:
Eszme csere
2018. nov. 14. 23:23
 17/35 anonim ***** válasza:
85%
Az életben szerintem pont az a jó, hogy rengeteg út van amik közül lehet választani'
2018. nov. 14. 23:40
 18/35 anonim ***** válasza:
92%

"Néha nemcsődálom ennyi a sorozat gyilkos..."

Mennyi? Közel 8 milliárd ember él a Földön, a mostani évben talán 1-2 sorozatgyilkos volt. Ez még statisztikai hibának is kevés...

2018. nov. 14. 23:58
 19/35 anonim ***** válasza:
35%
Jelentettem kérdésed, jó éjszakát!
2018. nov. 15. 02:24
 20/35 anonim ***** válasza:
83%

"Dolgozzak egész életembe az ért hogy éljek ? ha nem szeretem amit csinálok akkor semmi értelme.. S csináljak egy gyereket aki ugyan ezt csinálja ? baromság az egész .. Minek "

Képzeld egy mentálisan egészséges ember talál valamit amiben öröme van. Nem kell egy adott dolgot csinálni, lehet váltani, más szakmát tanulni.

De ha téged SEMMI nem érdekel az életben, és minden "minek" akkor neked baj van a fejedben, és szakemberhez kellene fordulnod.

Hála az égnek elég kevés ilyen két lábon járó szerencsétlenség van a világon, tehát ezzel viszonylag egyedül vagy :)

2018. nov. 15. 07:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!