Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A nevelt lányom a saját...

A nevelt lányom a saját tulajdonu házamba van bejelentve. Nagykorú lett fél éve. Nem akarom hogy továbbra is itt lakhasson. Ha kizárom és ő rendőrt hív mi történik velem? Bevisznek megbirságolnak?

Figyelt kérdés
Nem kérek lelki fröccsöt. Majd ha azon átmentek egy ilyen gyerek miatt amin én akkor "belémrughattok."
2020. febr. 17. 17:08
 121/134 anonim ***** válasza:
Kérdező, feltétlenül írj!
2020. márc. 10. 15:28
 122/134 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, remélem minden rendben, és nem talált rá módot a lány hogy keresztbe tegyen neked.
2020. márc. 10. 20:30
 123/134 A kérdező kommentje:

Elment!!!!!! Minden cirkusz nélkül!

Bár sms- ben közölte ezt még megbánom és ne legyen egy nyugodt napom se. Szerintetek most megijedtem? Nem!😉

Mindent köszönök nektek! Vigyázzatok magatokra!

2020. márc. 11. 16:24
 124/134 anonim ***** válasza:
100%
Örülök hogy így alakult. Azért vigyázz, nehogy ne csak a szája járjon.
2020. márc. 11. 16:27
 125/134 A kérdező kommentje:
Persze ...mindenre fel vagyok készülve. Ettől minden kitelik...
2020. márc. 11. 16:34
 126/134 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem írtam ehhez a kérdéshez választ, a legelejétôl követtem, nagyon örülök a végeredménynek, csak így tovább kedves kérdezõ, legyen önbizalmad és büszkeséged a továbbiakban is! Gyõztél a mocsok lotyóval küzdött harcban. A fenyegetéseit pedig ignoráld. Gyõztél, és ez csak így kívülállóként is megelégedéssel tölt el. Sok sikert neked a továbbiakban is! 28/f
2020. márc. 11. 16:37
 127/134 anonim ***** válasza:
100%
Az SMS -t mutasd meg az ügyvédnek. Neku meg írd meg higy megmutattad az ügyvédednek. Ennyi valószínűleg elég is lesz hogy ne akarjon keresztbe tenni. Végtére is 1 db ügyvédi levélre elköltözött
2020. márc. 11. 17:19
 128/134 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon örülök, hogy sikerült, gratulálok!

Tiltsd le a számát, hogy ne zaklathasson többet és legyél nagyon óvatos, hiszen jobb félni, mint megijedni!

Ki tudja, mit forgat a fejében, kivel szövetkezik?

2020. márc. 11. 17:53
 129/134 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is mutasd meg ügyvédnek vagy rendőrségnek az smst, és ne töröld ki, legyen bizonyítékod. Le nem tiltanám, mert ha netalántán zaklatna, lenne bizonyíték arra is, a tiltásnál viszont ez a lehetőség nem áll fent! Vigyázz magadra, minden jót!
2020. márc. 11. 18:29
 130/134 anonim ***** válasza:
100%

Én is figyelemmel kísértem az eseményeket, örülök hogy jól végződött a történet.

Én a fenyegetőzésnek nem tulajdonítanék nagy jelentőséget,de nem árt résen lenni. Az sms-ekre ne válaszolj és ne is töröld ki őket!

Jól jöhetnek még...

Sok sikert, ha bármi fejlemény van írd meg légyszíves.

2020. márc. 11. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!