Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A nevelt lányom a saját...

A nevelt lányom a saját tulajdonu házamba van bejelentve. Nagykorú lett fél éve. Nem akarom hogy továbbra is itt lakhasson. Ha kizárom és ő rendőrt hív mi történik velem? Bevisznek megbirságolnak?

Figyelt kérdés
Nem kérek lelki fröccsöt. Majd ha azon átmentek egy ilyen gyerek miatt amin én akkor "belémrughattok."
2020. febr. 17. 17:08
 111/134 A kérdező kommentje:
A cuccai itt vannak. Most is itthon van éppen. Zárt ajtó mögött puffog gondolom. Mondtam neki tegnap hogy beszéljen az apjaval.Nem akar...hja akkor miről beszélünk...nem fogok bedőlni semminek és nincs határidő hosszabbítás sem. Szép estét nektek.
2020. márc. 7. 19:08
 112/134 anonim ***** válasza:
82%

Már csak 2 nap a határidőig, kitartás!

Ugye, megírod, elköltözött-e, elköszönt-e?

Boldog nőnapot!

2020. márc. 8. 08:24
 113/134 anonim ***** válasza:
90%
Azt is el tudom képzelni, hogy bosszúból valami kárt csinál majd...
2020. márc. 8. 14:19
 114/134 anonim ***** válasza:
90%
Inkább legyél otthon amikor ő nálad tartozkodik, kárt tehet, meglophat.
2020. márc. 8. 14:20
 115/134 anonim ***** válasza:
79%
Drukkolunk neked, melletted vagyunk! Kitartás! Tényleg ne dőlj be neki, bármit mond. És próbálj minél többet otthon lenni, hogy tényleg ne csináljon kárt, ne lopjon meg. Esetleg van olyan jó barát, akire számíthatsz, hogy melléd áll? Mindenben kövesd az ügyvéd tanácsait, maradj az ügyvéddel folyamatos kapcsolatban. Ha bármi olyant mond a lány, amire nem tudsz reagálni, mondd neki, hogy ezt megbeszéled az ügyvédeddel. Nagyon jól teszed, hogy higgadt maradtál! Ettől lesz ő egyre idegesebb. :-) Az igazság a te oldaladon van.
2020. márc. 8. 17:14
 116/134 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nőnapi köszöntést! Köszönök mindent! Nincs kulcsa mert lecseréltem a zárat. Csak akkor tud itthon lenni amikor én is. Csütörtök óta szabin vagyok jövö szerdáig. Kitartok és írok. Ma nem volt itthon.
2020. márc. 8. 18:01
 117/134 anonim ***** válasza:
89%

Boldog nőnapot mindenkinek!

Tarts is ki, erős vagy, menni fog! Remélem nem lesz baj! Az exed vagy a lány anyja nem keresett?

2020. márc. 8. 18:55
 118/134 anonim ***** válasza:
100%
Holnap van a határidő... Azt ja, hogy ne légy egyedül otthon, míg a kisasszony kipakol!
2020. márc. 9. 21:48
 119/134 anonim ***** válasza:
* azt javaslom
2020. márc. 9. 21:48
 120/134 anonim ***** válasza:
93%

Határidőnap!

Mi történt?

2020. márc. 10. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!