A nevelt lányom a saját tulajdonu házamba van bejelentve. Nagykorú lett fél éve. Nem akarom hogy továbbra is itt lakhasson. Ha kizárom és ő rendőrt hív mi történik velem? Bevisznek megbirságolnak?
Én úgy tudom hogy a tulajdonos bármikor kijelentheti az oda lakóhely szerint bejelentett nem tulajdonos emberkéket. Szóval bemész hivatalba (kormányablak vagy mi a tököm) kijelented a nevelt lányodat, azután pedig akár ki is rakhatod a cuccait az ajtó elé és pápát inthetsz neki. Innentől hiába hív rendőrt, se bejelentve nincs oda, se köze nincs a házhoz.
(A haszonélvezős részt direkt nem írom le, gondolom a lánynak nincs haszonélvezeti joga a házon, szimplán csak lakóhely szerint volt bejelentve oda).
Tanunak ott lehet a párod, anyad, szomszéd munkatárs...
Mi az ami miatt kiakarod őt tenni?
Apám alkoholista mocsok ember,állandóan költözködött nőkhöz ( házhoz semmi köze)
Tavaly meguntam anyám hozott az okmányirodából kijelentő papírt, itthon megírtuk, egyik tanú én voltam másik meg mamám.
Nem kell megindokolni.
De mégis mit tett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!