A nevelt lányom a saját tulajdonu házamba van bejelentve. Nagykorú lett fél éve. Nem akarom hogy továbbra is itt lakhasson. Ha kizárom és ő rendőrt hív mi történik velem? Bevisznek megbirságolnak?
Sziasztok. Bocs hogy nem irtam de sajnos nagyon beteg vagyok hétfő este óta. Influenza.
Voltam ügyvédnél. Szóval, a nevelt lányom jelenleg valóban szívességi lakáshasználo. Az ügyved megirta a felmondó levelet. Két tanú előtt kell átadnom neki a felmondást, szóban is el kell mondanom miről is van szó. A tanúkkal ezt lenyilatkoztatom. Az anyukám és,a,szomszédasszony lesznek a tanuk. A felmondás határidős adok neki egy kis időt. Ha nem hajlandó a hataridőig kiköltözni, akkor az okmányirodában kényszer kijelentést kell kérnem. Így jogcim nélküli lakáshasználová válik és ki lehet lakoltatni. Remélem holnapra jobban leszek és át tudom neki adni.
Most van egy kis nyugtom vmi barátnőjénel van pár napja. Holnap vagy holnaputan jön állitolag "haza".
Jobbulást!
Csak erősen! Lélekben sokan veled vannak innen!
Majd írj, mi volt, hogy fogadta stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!