A nevelt lányom a saját tulajdonu házamba van bejelentve. Nagykorú lett fél éve. Nem akarom hogy továbbra is itt lakhasson. Ha kizárom és ő rendőrt hív mi történik velem? Bevisznek megbirságolnak?
Figyelt kérdés
Nem kérek lelki fröccsöt. Majd ha azon átmentek egy ilyen gyerek miatt amin én akkor "belémrughattok."2020. febr. 17. 17:08
101/134 anonim válasza:
Mit válaszolt erre? Örülök, hogy sikerült meglépned, de vigyázz magadra, ki tudja, mire képes ez a némber!
102/134 anonim válasza:
Gondolom most megigér mindent. Egy szavát se hidd el
103/134 anonim válasza:
Igen ezt akartam mondani. Ne dőlj be neki bármit mond, se annak ha sír és sírva kérlel.
Írj majd mi történik mindenki kíváncsi erre!
104/134 anonim válasza:
Még szép, hogy megijedt, rájött, hogy ott a vége.
Valószínűleg most jön majd az érzelmi zsarolás, meg fűt-fát fog ígérni, de tarts ki!
105/134 anonim válasza:
Így is sokkal többet tettél, mint bárkitől elvárható lenne.
106/134 anonim válasza:
Ne dőlj be neki, bármit ígérgessen.. Tapasztalatból mondom, az ilyenek nem változnak, ha engedsz neki, úgy értelmezi majd hogy mégiscsak megtehet bármit.
107/134 A kérdező kommentje:
Mindent igér...igazatok lett. Mondtam ez a hajó elment. Ekkor kifejtette milyen egy gonosz lelketlen stb ember vagyok. Én meg csak higgadtan mosolyogtam. Azt mondta ezt megbánom. Mondtam ok. Nem félek tőled. Elrohant.
2020. márc. 7. 12:25
108/134 anonim válasza:
Gonosz, lelketlen max. az apja, meg az anyja. Gondoskodjanak róla. Szerintem majd a volt párod is keresni fog, hogy fogadd vissza eddig vagy addig, vagy pedig számonkér majd. Ne dőlj be!
Úgy rohant el, hogy a cuccaival, vagy még visszajön?
109/134 anonim válasza:
Jellemző. Ígérgetés, ha az nem jön be vádaskodás, hiszti, fenyegetőzés... Jól tetted hogy nem mentél bele a játszmájába.
110/134 anonim válasza:
Azért ennek a történetnek még koránt sincs vége. Nem költözött ki a lány. Lesz még itt sírás, fenyegetőzés, dráma. Az ex is felbukkanhat. A lényeg higy semmilyen indokkal egy nappal se hosszabbítsd meg a határidőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!