A szüleimnek igaza van?

Figyelt kérdés

Anyáék szerint a barátom,-akivel fél éve vagyok együtt,- nem is szeret igazán. Ezt onnan gondolják, hogy múlt hétvégén összevesztünk a párommal egy apró dolgon, és ő mégsem találkozott velem annak érdekében, hogy ezt megbeszéljük. (Pedig én kérleltem). Ezek után anyáék nem is igazán látnák már szívesen nálunk őt. Úgy volt megbeszélve, hogy én ott alszok a barátoméknál, de igazából a szüleim ezt is az elejétől kezdve tiltják. Jobbnak gondoltam így, ha most hétvégén a barátom jön, de ő lemondta(hiába már két hete nem láttuk egymást) mivel szombat este a barátaival lesz, vasárnap pedig fodrászhoz megy. Ez igazából nekem is csak azt bizonyítja, hogy kevésbé vagyok neki fontos. Kíváncsi lennék, hogy Ti külső szemlélőként, ilyen kevés információból, hogyan látjátok a dolgokat. Nem szeretnék tényleg én futni egy fiú után, akárhogyan is szeretem.

Köszönöm előre is a válaszokat!

19/L és 20/F ( ha ez számítana)

2020. febr. 15. 06:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha kimondta azt, hogy fuss utána, te pedig megteszed, akkor megérdemled a sorsodat. Jó nagy hülyét csinálsz így magadból, és a szüleidnek igaza van!
2020. febr. 15. 11:10
 22/26 anonim ***** válasza:
95%
Ebbol is latszik milyen nagyra nott ovodas a pasid.Az nem jo kapcsolat, ahol barmelyik felnek futni kell a masik utan,mert ez csak hulye jatszmazasokat eredmenyez. A "futo"teljesen alarendeli magat a kapcsolatban,es mindent elkovet,hogy a masik kedveben jarjon,mig a "futtato" nagy kegyesen szeretet morzsakat, meg buksi simiket ad jutalomkent.Egy valodi,szereteten alapulo kapcsolatban ilyen nem letezik.Hidd el,igaza van a szuleidnek,ez a pasi nem szeret,csak dugasra tart.Faj tovabblepni? Es ha o fog lepattintani, az nem fog fajni? Akkor is tul kell elni.Szerelmi banatba meg senki nem halt bele.
2020. febr. 15. 11:14
 23/26 A kérdező kommentje:

Van abban valami,hogy csak dugásra tart...

Igazából egymásnak vettük el a szüzességét. De talán még az ágyban sem kaptam kellő figyelmet. Az volt a lényeg, hogy neki jó legyen. Én meg úgy voltam vele, hogy nekem is jó az,ha neki jó. Csak én elégítettem ki, ő meg épphogy hozzám ért. De azt is kínszenvedve.

2020. febr. 15. 11:17
 24/26 Papucs112 ***** válasza:
100%
Én is csak megerősíteni tudom hogy felesleges időt pazarolnod rá, bármennyire is fáj de meg kell tenni. Azt az időt amit rá pazaroltál volna töltheted egy igazán szerető fiúval is, és nem azt fogod mondani hogy "bárcsak előbb szakítottam volna". Hiába nehéz, de neked rossz így és ne hagyd hogy mások viselkedése miatt te érezd rosszul magad. Az első a saját boldogságod és lelki békéd, ha nélküle hát nélküle, az ilyen toxikus emberek úgyse változnak meg.
2020. febr. 15. 14:06
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó kommentedet olvasd csak el, és gondold át hogy ha ezt más írta volna, te mit javasolnál az illetőnek!

Dobd ki, mindenképp! Ez egy görény!

2020. febr. 15. 15:09
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

"Van abban valami,hogy csak dugásra tart...

Igazából egymásnak vettük el a szüzességét. De talán még az ágyban sem kaptam kellő figyelmet. Az volt a lényeg, hogy neki jó legyen. Én meg úgy voltam vele, hogy nekem is jó az,ha neki jó. Csak én elégítettem ki, ő meg épphogy hozzám ért. De azt is kínszenvedve."

Kínszenvedve? És még vacillálsz, hogy most mi legyen? :-OOO

Eleve le sem lett volna szabad feküdnöd vele, te is tudod. Ha egy kicsit is ismerted volna őt, és ha csak egy kicsit is tisztelnéd, szeretnéd saját magadat, akkor még bőven az ágyba bújás előtt tisztában lettél volna vele, hogy csak a saját boldogsága érdekli, téged nem szeret, úgyhogy eszedbe se jutott volna.

Máris elvesztegettél az életedből fél évet miatta. Nem volt elég?

2020. febr. 15. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!