A szüleimnek igaza van?
Anyáék szerint a barátom,-akivel fél éve vagyok együtt,- nem is szeret igazán. Ezt onnan gondolják, hogy múlt hétvégén összevesztünk a párommal egy apró dolgon, és ő mégsem találkozott velem annak érdekében, hogy ezt megbeszéljük. (Pedig én kérleltem). Ezek után anyáék nem is igazán látnák már szívesen nálunk őt. Úgy volt megbeszélve, hogy én ott alszok a barátoméknál, de igazából a szüleim ezt is az elejétől kezdve tiltják. Jobbnak gondoltam így, ha most hétvégén a barátom jön, de ő lemondta(hiába már két hete nem láttuk egymást) mivel szombat este a barátaival lesz, vasárnap pedig fodrászhoz megy. Ez igazából nekem is csak azt bizonyítja, hogy kevésbé vagyok neki fontos. Kíváncsi lennék, hogy Ti külső szemlélőként, ilyen kevés információból, hogyan látjátok a dolgokat. Nem szeretnék tényleg én futni egy fiú után, akárhogyan is szeretem.
Köszönöm előre is a válaszokat!
19/L és 20/F ( ha ez számítana)
Van abban valami,hogy csak dugásra tart...
Igazából egymásnak vettük el a szüzességét. De talán még az ágyban sem kaptam kellő figyelmet. Az volt a lényeg, hogy neki jó legyen. Én meg úgy voltam vele, hogy nekem is jó az,ha neki jó. Csak én elégítettem ki, ő meg épphogy hozzám ért. De azt is kínszenvedve.
Az utolsó kommentedet olvasd csak el, és gondold át hogy ha ezt más írta volna, te mit javasolnál az illetőnek!
Dobd ki, mindenképp! Ez egy görény!
"Van abban valami,hogy csak dugásra tart...
Igazából egymásnak vettük el a szüzességét. De talán még az ágyban sem kaptam kellő figyelmet. Az volt a lényeg, hogy neki jó legyen. Én meg úgy voltam vele, hogy nekem is jó az,ha neki jó. Csak én elégítettem ki, ő meg épphogy hozzám ért. De azt is kínszenvedve."
Kínszenvedve? És még vacillálsz, hogy most mi legyen? :-OOO
Eleve le sem lett volna szabad feküdnöd vele, te is tudod. Ha egy kicsit is ismerted volna őt, és ha csak egy kicsit is tisztelnéd, szeretnéd saját magadat, akkor még bőven az ágyba bújás előtt tisztában lettél volna vele, hogy csak a saját boldogsága érdekli, téged nem szeret, úgyhogy eszedbe se jutott volna.
Máris elvesztegettél az életedből fél évet miatta. Nem volt elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!