A szüleimnek igaza van?

Figyelt kérdés

Anyáék szerint a barátom,-akivel fél éve vagyok együtt,- nem is szeret igazán. Ezt onnan gondolják, hogy múlt hétvégén összevesztünk a párommal egy apró dolgon, és ő mégsem találkozott velem annak érdekében, hogy ezt megbeszéljük. (Pedig én kérleltem). Ezek után anyáék nem is igazán látnák már szívesen nálunk őt. Úgy volt megbeszélve, hogy én ott alszok a barátoméknál, de igazából a szüleim ezt is az elejétől kezdve tiltják. Jobbnak gondoltam így, ha most hétvégén a barátom jön, de ő lemondta(hiába már két hete nem láttuk egymást) mivel szombat este a barátaival lesz, vasárnap pedig fodrászhoz megy. Ez igazából nekem is csak azt bizonyítja, hogy kevésbé vagyok neki fontos. Kíváncsi lennék, hogy Ti külső szemlélőként, ilyen kevés információból, hogyan látjátok a dolgokat. Nem szeretnék tényleg én futni egy fiú után, akárhogyan is szeretem.

Köszönöm előre is a válaszokat!

19/L és 20/F ( ha ez számítana)

2020. febr. 15. 06:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%

Nem a szüleivel van gond, hanem vele. Hogy nem kellesz neki. Lépj le!

Valaki írta, hogy beszélj meg vele egy talit a szakításra - szerintem még ennyit se ér...

2020. febr. 15. 08:48
 12/26 anonim ***** válasza:
92%
A meg van hülyülve az sajnos azt jelenti, hogy már nem szeret. Pont 19 évesen szakított velem is egy időt kérek, meg vagyok hülyülve ember és de jól tette.
2020. febr. 15. 09:03
 13/26 anonim ***** válasza:
94%
Nem, a meg vagyok hülyülve azt jelenti, hogy ráizgultam valaki másra, És ezerrel fűzöm, de még nem mondott igent, ezért addig nem szakítok. Sorry, de kezdd el meggyászolni ezt a kapcsolatot, mert ennek reszeltek mindenképp.
2020. febr. 15. 09:14
 14/26 A kérdező kommentje:
Megcsalást nem hinném. Bízom benne. Csak talán mégis valahogy rámunt..
2020. febr. 15. 09:28
 15/26 TR75 ***** válasza:
100%

"kér egy kis időt tölem"

Ez ennyi volt. Ha ő nem képes kimondani, szerintem mondd ki te. Azt gondolom, nem fog tiltakozni, vagy csak a "becsület kedvéért".

2020. febr. 15. 09:37
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

"Megcsalást nem hinném. Bízom benne. Csak talán mégis valahogy rámunt.."

Nem elég, hogy ő hülyít? Ne hülyítsd saját magadat is. Ez ennyi volt. Nettó időpazarlás lenne, sőt, időrablás saját magadtól, amit még vele töltenél.

2020. febr. 15. 09:47
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy parkapcsolatban rengeteg megbeszelni valo akad. Ha vele semmit nem lehet megbeszelni, mert hisztizik,megis hogy kepzeled el vele az eletedet?Mindig kussban leszel,nehogy megsertsd a pici lelket? A masik dolog meg az,ha szeretne akkor igyekezne kibekulni,mert felne,hogy vegleg elveszit. de o lathatoan sz*rik rad.Miert futsz egy ilyen alak utan? En meg a szemelyes szakitasra sem meltatnam,egyszeruen megszunne a szamomra letezni.Lepj tovabb kislany, meg kb 3-4 nagy szerelem lesz az eletedben (hiszen nagyon fiatal vagy)amig megtalalod az igazit.
2020. febr. 15. 10:16
 18/26 A kérdező kommentje:

Nagyon makacs. Ő szó szerint kimondta, hogy azt szeretné, hogy én fussak utána. De szerintem ezt végre én is megérdemelném..

Igazatok van, hogy fiatal vagyok és majd úgyis lesz más szerelmem is, de olyan nehéznek érzem most ezt az egész túllépést is. Pedig tudom, hogy ez lenne a helyes döntés.

2020. febr. 15. 10:57
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a szüleidnek.Hadd fusson õ utánad, na akkor megmutatja,hogy szeret vagy sem.
2020. febr. 15. 11:01
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon makacs. Ő szó szerint kimondta, hogy azt szeretné, hogy én fussak utána."

Mert nem férfi!

"De szerintem ezt végre én is megérdemelném.."

Már miért érdemelnéd meg?????? Normális vagy?

Nem, nem vagy normális, szerelmes vagy. Lefeküdtél vele, ezért a hormonjaid még nehezebbé teszik a szakítást. Egyszerűen kerüld el őt, ne találkozz vele, akkor könnyebb lesz. Ha valamikor, hát most az eszedre kell hallgatni!

2020. febr. 15. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!