18 eves vagyok, de a szuleim nem engednek sehova. Miert?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
18 eves vagyok, nemetorszagban lakom a szuleimmel 4 eve. Van egy parom fel eve aki 23 eves. Engedik a szuleim a kapcsolatot vele. Iskolat sem hanyagolom, mert rengeteget tanulok. A parom Februar 14.-en utazna haza Romaniaba es a szuleim nem akarnak vele engednii, de en szeretnek el menni vele,mivel még a szuleivel sem talalkoztam es a parom is szeretne bemutatni a szuleinek. Mit tegyek,hogy el engedjenek?
2020. febr. 3. 19:54
11/18 A kérdező kommentje:
Szeretik azt mondtak es nincs semmi bajuk vele
2020. febr. 3. 20:27
12/18 anonim válasza:
Nem látják komolynak a kapcsolatot ahhoz, hogy a külföldi szülőket is bevonják. Beszéld meg velük, hogy egy egyeztetett időpontban a pároddal te és a szüleid is menjetek el anyósnézni.
13/18 anonim válasza:
Valamitől márpedig féltenek. Húzd ki belőlük, hogy mi az.
14/18 anonim válasza:
Féléves kapcsolat esetén több mint 1000-1500-2000 km-re (attól, függen, hol élnek Németországban es hová mennének Romániába) idegenekhez egy 18 éves kislányt (mert a kérdezö igencsak gyereknek tünik) egy 23 éves férfivel nem túl okos ötlet elengedni!
15/18 A kérdező kommentje:
Viszont beszeltek a szuleivel is a szuleim videochaten
2020. febr. 4. 05:56
16/18 1Léna válasza:
Egy megoldási lehetőség: a szüleiddel együtt utazni.
Bizonyára féltenek. Nagyon sok lány tűnik el évente hazánkból, sokuk nyomtalanul. Sajnos valós veszély.
17/18 A kérdező kommentje:
Nekem 14.-tol van szunetem sulibol egy het es a parom is ugy kapott szabadsagot
2020. febr. 4. 10:45
18/18 anonim válasza:
Szökj meg!! mindenhol vannak lázadások legyenek itt is lehet lesz vita miatta de tuti változást hoz, be kell nekik látni hogy párod van felnőtt ember vagy és ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!