Normalis, hogy a szuleim nem engednek elkoltozni otthonrol?
Ha otthonmaradsz, akkor sem úgy van, hogy az összes pénzed az övéké!
Csak a rezsi rád eső részét kérhetik, a magánéletedbe nem szólhatnak bele.
Hát én nettó 137 ezert ft kapok pályakezdő logisztikusként
Az albi 60 a víz villany internet telefon 30
60+30=90 ezer
Marad 47 ezer ft
Erzsit kapok a cégnel havi 20ft
És az ebédemet is állja mivel van a cégnek üzemi konyha része arra külön kártyát kapok és azt ott is tudom levásárolni
Szóval amire költenem kell az a reggeli általában szenvics vagy valami 150 ft pékcucc
Vacsi gyümölcs a 20 ezer bözsi elég nekem nem eszek sokat és nem nem vagyok anorexiás mielőtt valaki kitalálja
155cm/58 kg
Járok edzőterembe havi 3500 ft
Szoktam szolizni neha
Mozizni bulizni
És félretett kis pénzem is van váratlan kiadásokra
Szerintem meg ha teheti, igenis költözzön. Kevesebb fizuból is megélnek máshol! És nem mindenhol 100+ az albérlet.
Nem ismerem a szüleidet, de pl az enyémek képtelenek voltak elfogadni, hogy felnőtt lettem és van magán szférám. Nekem minden pénzt megér az, hogy azt csinálok amit akarok, nem ordítozik senki ha épp nincs kedvem elmosogatni, nincs befoglalva órákra a fürdőszoba, nem akkor támad kedve porszívózni valakinek amikor alszok, akkor és azzal járok haza amikor és akivel akarok, és nem kell dugdosnom a dolgaimat, amibe más bele akarná ütni az orrát úgy hogy az amúgy magánügy.
Persze ez amúgy beállítottság kérdése. Ha amúgy önálló vagy, akkor nagyon jó dolog a külön élés. De ha még mindig anya mos rád és ágyaz be neked, akkor hamar vissza fogsz táncolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!