15 vagyok valaki valami otlet hogy tudnek elobb elkoltozni otthonrol mielott betoltom a 16-ot? Elore is koszonom
Figyelt kérdés
2017. okt. 29. 21:23
2/9 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem irni hogy 29 eves a parom es hozza szeretnek de ez hogy lehetseges? Koliba vagyok de se neki sem nekem nem jo es hetvegenkent itthon vagyok..
2017. okt. 29. 21:56
4/9 anonim válasza:
18 év alatt, hazahozhat a szülőd. Szóval nem költözhetsz hozzá.
5/9 anonim válasza:
29 éves a "párod"?
Megvárod szépen míg 18 leszel.
6/9 anonim válasza:
Azért mert anyu nem enged buliba kislányként, nemg kell a kanodhoz rohanni ;)
7/9 anonim válasza:
Szép egy sütemény lehet a pasid is, ha csak 15 éves kislányt tud felszedni. Gondolom azért akarsz elmenni, mert nem tetszik, hogy a szüleid ellenzik ezt a kapcsolatot. De majd idővel rájössz...
8/9 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy elég ideje ismered a párod ahhoz, hogy hozzá költözz? Mert ezt leghamarabb 18 évesen teheted meg, de lehet, hogy akkor már tárgytalan lesz a kérdés...
9/9 anonim válasza:
Kedves 15 éves kislány! A "párod" egy ki*ott pedofil. Milyen felnőtt embernek jut eszébe befolyásolni egy kislányt? Hihetetlen milyen emberek vannak.
Na most jöhettek azzal, hogy a kor nem számít meg bla-bla. Ezzel egyet is értek egy bizonyos kor felett, de most az a 29 éves pali mit lát egy 15 éves kislányban?
Az egyszer biztos,hogy nem a gondolkodásmódodba szeretet bele, hisz tőlünk kértél segítséget. Ui.: a szüleid csak jót akarnak neked, most az egyszer hallgass rájuk és ne a 29 éves palidra, aki több mint valószínű kihasználni akar csak és megdugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!