Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert nem engednek el a...

Miert nem engednek el a szuleim a nagynenemmel nyaralni?

Figyelt kérdés
Csorok vagyunk, a nagynenemek(anya testvere), nagyon gazdagok. Mivel mi sehova nem megyunk, ok meg tobbszor is nyaralnak minden evben, hogynelvisznek magukkal, nekik meg se kottyan. Egy fillerbe nem kerulne nekunk, a szuleim megse engednek. De miert? Ott lesznek unokatesoim is, akik velem egy idosek, es a nagynenem, a ferje es a nagymamam. Nem hajlandoak megindokolni, hogy miert nem mehetek. Tudom, ha rajtuk mulik, sose latom a tengert, most lathatnam, es igy kitolnak velem.
2015. aug. 2. 11:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Nyilván azért nem engednek, mert nincs pénzük, másét pedig nem akarják elfogadni.
2015. aug. 2. 11:05
 2/13 A kérdező kommentje:
De en szivjak, mert ok a semmire megszultek engem? Forditva en elengednem a gyerekemet, nem fosztanam meg az elmenytol.
2015. aug. 2. 11:07
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem is az lehet az ok, hogy nem tudják viszonozni. Butaságnak tartom, családban simán el lehetne ennyit fogadni, de ez az ő döntésük.
2015. aug. 2. 11:09
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
Nagynénéd bezséljen velük, hogy nem vár viszonzást, csak neked szeretne egy élményt adni.
2015. aug. 2. 11:29
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Lehet, hogy nincsenek jóban.
2015. aug. 2. 11:40
 6/13 anonim ***** válasza:
38%
Igazad van, tényleg nem kellett volna megszülniük téged, nagy eséllyel jobban jártak volna...
2015. aug. 2. 11:47
 7/13 anonim ***** válasza:
10%
Én is elengedném a gyerekem ilyen esetben. Szüleid biztos túl büszkék, hogy ők nem fogadnak el semmi se...stb. A büszkeség hülyeség.:D Hány éves vagy? Ha EU-s országba mentek, szerintem nem gond, ha nem egyeznek bele, tudnál menni.
2015. aug. 2. 11:56
 8/13 anonim ***** válasza:
12%

Aruld mar el, hogy miert is a szuleidnek kellene biztositaniuk, hogy lasd a tengert?

Nem szukseglet, nem halsz bele.

Halatlan, tiszteletlen vakarcsnak tunsz.

2015. aug. 2. 12:05
 9/13 A kérdező kommentje:
Beszelt vele nagynenem. Tobbek kozott azzal erveltek, hogy belefulladok a tengerbe, elrabolnak, sokaig fent fogok maradni estenkent, es nalunk nem szokas nyaralgatni es nem kepezelem, hogy hagyjak, hogy sznobba valjak.
2015. aug. 2. 12:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez az érvelés elég beteges, de el kell fogadnod, mást sajnos nem tehetsz.
2015. aug. 2. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!