Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elegem van a szüleimből! A...

Elegem van a szüleimből! A házban cigiznek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindennap füstbe kelek/fekszek/vagyok.

Öt ezerszer mondtam már, hogy hagyják abba, vagy legalább ne a házba csináljak de semmi. Moshatom ki mindennap a cuccaimat, a hajamat is naponta kell mosnom illetve minimum 3szor kell fürdenem egy nap, mert büdös leszek. 2 ismerősünk halt meg dohányzás miatt, meg érintette őket, meg mondogatták hogy na most le tesszük a cigit. Aha persze. Ez tartott egy napig, ugyanúgy megy a napi 15-20 szál. Ráadásul már a nővérem is rá szokott szóval háromszoros a füst. A falak el vannak sárgulva, a bútorok büdösek, nem merek senkit ide hívni, mert szégyellem. Nem egyszer kérdezték már meg hogy cigizek e. Ha lehetne egy kívánságom biztosan azt kívánnám, hogy egy füst mentes normális házban lakhassak. Enni sem tudok nyugodtan mert közben is cigiznek, meg nem is az, hogy maradnának egy helyen. Nem. Mászkálnak vele mindenhova. Nagyon unom már, el költözni nem tudok, de már alig várom hogy el mehessek innen. Ilyen esetben mit lehet tenni?

2020. febr. 3. 15:41
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
#20 Hát igen, és ez nekünk elég nagy szenvedés :/
2020. febr. 3. 19:40
 22/29 anonim ***** válasza:
82%
Engem csak az zavar,hogy sosem dohányoztam,és mégis szívom én is a füstöt,és lehet passzív dohányzásban fogok meghalni.
2020. febr. 3. 19:44
 23/29 A kérdező kommentje:
#22 Na ez az:/ Sőt, nekünk még rosszabb is mert nem az át szűrt füstöt szívjuk hanem a simat
2020. febr. 3. 19:49
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
nem olyan régen még teljesen általános volt akár hivatalokban is rágyújtani. azért ne tegyünk úgy, hogy aki a lakásban dohányzik az mindjárt undorító, igénytelen. ez nem igaz, egyszerűen ő bent dohányzik. ha normálisan szellőztetsz és nem láncdohányzol nem jelent különösebb problémát. persze ha olyan van a háztartásban aki nem dohányzik alap hogy közös helyiségekben nem gyújtok rá.
2020. febr. 4. 16:23
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek, de semmit sem tehetsz, sajnos. Ha eddig is hiába kérted őket, akkor úgyis tesznek rá mi bajod. Csak az elköltözéssel oldódik meg a probléma. Én is így nőttem fel, senkit sem érdekelt, hisztink fogták el, hogy megzavarodok a füsttől, a legjobban arra ébredni utáltam, nem is gyújtottam rá soha életemben, 38 vagyok már nem is fogok, máig utálom a cigifüstöt, undorodom tőle.
2020. febr. 5. 10:13
 26/29 anonim válasza:
Kitartás haver! Én is szívom a szüleim füstjét, gyakorlatilag olyan, mintha dohányoznék... Iskolában is sokszor kérdezték, hogy dohányzom-e pedig nem :DD Szóval csak kitartás! Ez legyen a legkisebb gondod az életben.
2020. febr. 6. 18:18
 27/29 A kérdező kommentje:
#26 Neked is kitartást :D
2020. febr. 6. 18:19
 28/29 anonim ***** válasza:
Csinálj valami olyat amit ők nem szeretnek,és ha megkérdezik,hogy ezt miért ,akkor mondd,hogy vagy így lesz minden nap,vagy nem a házban bagóztok
2020. febr. 29. 15:08
 29/29 anonim ***** válasza:
Csapj az asztalra de KEMÉNYEN
2020. febr. 29. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!