Elegem van, hogy a szüleim bent cigiznek! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ezerszer szoltam mar de semmi. Őket nem érdeklik, olyan szagú a hajam aminek köszönhetően moshatom mindennap így mar tiszta zsír az egesz, a ruháimat külön kell mosni és a szobámba teregetni... Amikor szólok csak azt mondják hogy 3 év múlva már én is szívni fogom...na persze.. Undorodom a szagatol. És még az ablakot sem hajlandóak kinyitni mert "hideg van„. Mit csináljak?2020. jan. 19. 20:01
1/11 anonim válasza:
Sajnállak de erről ők tehetnek hogy nagy ívbe le szrják a te egészséged egyrészt másrészt még ilyeneket hogy lehet mondani hogy majd te is úgy is szívod?!Elég szomorú hogy ennyire semmibe vesznek.. Hány éves vagy? Gondolom még nincs lehetőséged külön költözni?!
2/11 anonim válasza:
Menj be a szobádba, és ott szellőztess rendszeresen.
4/11 anonim válasza:
Semmit. Az ő házuk, felnőtt emberek, így döntöttek. Attól, hogy a szüleid, még lehetnek ostobák, legalábbis viselkedhetnek ostobán. Ez ráadásul bunkó is. Így jártál. A gyakori szellőztetés ellenére úgy is beisszák a falak, a bútorok a szagokat, de legalább nem kell füstben csücsülnöd. Ennyit tudsz tenni sajnos.
5/11 anonim válasza:
Tenni márpedig lehet ez ellen! Pl minél hamarabb elmenni dolgozni és otthagyni őket..
8/11 anonim válasza:
Csak a szokásos proli mindennapok.
10/11 anonim válasza:
Sajnálom, az én szüleim is ezt csinálták. Ha megkértem őket, még ők voltak besértődve. Sajnos csak a külön költözés segített.
Amikor állapotos lettem, akkor is kértem, hogy legalább amikor ott vagyok, ne fújják rám a füstöt.
Azt mondták, az ő házuk. Utána több, mint egy évig nem látogattam őket. Vették a lapot, azóta ha megyek az unokával, arra hajlandóak, hogy kint gyújtsanak rá. De így is folyton szólni kell, hogy miután bejöttek mossanak kezet és ne nyúljanak egyből a gyerekhez.
A gyerekem azóta nagyobb, elhúzódik tőlük, mondja nekik, hogy büdösek vagytok. Ez is az én hibám, mert hergelem ellenük.
Szóval kitartás! Sajnos csak a költözés lesz a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!