Szüleim beleszóltak ismét a magánéletembe. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A lány fehér, az anyja szemei anyukám szerint cigány. Rendes lányka, értsük egymást, tisztában vannak, nem cigányok!!! Anyukám elküldte az unokatestvéremnek a profilját, és az unokatestvérem bejelölte a lányt, és a lány nekem ezt ő maga mondta. Sokkban maradtam. Ekkor robbantam ki.
Anyukám azt mondta, hogy mehetek oda lakni, és nem cigány a lány, nem cigányok. Hogy ide nem jövünk! Tudjátok milyen rossz érzés ez? Nem ismerik a lányt, nem ismerik a szüleit, és így beszélnek.
Ha a lány szeretne hozzánk jönni mit mondjak? Hogy a szüleim azt gondolják, hogy cigányok? Tudjátok milyen rossz érzés ez? Ha lenne közös gyerekünk ha besikerül látni sem akarnának a szüleim.
Nagyon rosszul érzem magam. Lelkileg össze vagyok törve.
2020. jan. 8. 21:59
1/27 A kérdező kommentje:
Letagadna, hogy nem vagyok a fia. Ki érti ezt? Istenem de rosszul vagyok.
2020. jan. 8. 22:00
2/27 anonim válasza:
Anyád nem akar menyet a házba. Nem akarja, hogy hozzátok asszonyt hozz. Valószínűleg egyáltalán nem akarja, hogy megnősülj. El kell költöznöd otthonról, ha normálisan akarsz élni. És évente egynél többször nem menni anyádhoz.
3/27 A kérdező kommentje:
Vagy a lányhoz költözök, vagy lánnyal külön költözünk. Ez egy dolog, hogy melegben vagyok, kapok enni, inni, de hogy letagadt hogy olyan lánnyal vagyok? Nagyon rosszul vagyok
2020. jan. 8. 22:13
5/27 A kérdező kommentje:
2. adj tanácsot kérlek
2020. jan. 8. 22:22
6/27 anonim válasza:
Egyetlen gyerek vagy? Ha a lánnyal megbeszélted, és ő tényleg veled akar lakni, otthon mondd el anyádnak, ne kiabálva, hanem nyugodtan, hogy ne féljen, nem megy oda a lány, te fogsz elkötözni, hogy vele élj. De ennek a költözésnek hamar meg kéne történnie, különben csak csúfolnak majd, hogy na, mégsem költözöl...
7/27 A kérdező kommentje:
22:22: Van testvérem még. De ez köztünk még friss kapcsolat. A lány barátként tekint rám de Már smároltunk. Lakni még hamar van, csak a szüleit szerettem volna megismerni és ő is az enyéimet. Ezt megmondtam nekik már rég, hogy én otthon nem maradok.
2020. jan. 8. 22:25
8/27 anonim válasza:
Eltartod magad, van munkád? Ha a szüleidtől függsz, akkor semmit sem tehetsz. Akkor eltartott vagy, sajnos.
9/27 A kérdező kommentje:
Van munkám. De biztos nem fogom engedni, hogy elrontsák azt, ami már folyamatban van
2020. jan. 8. 22:28
10/27 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok
2020. jan. 8. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!