Hogyan állítsam le a szüleimet, hogy ne ugassanak bele a magánéletembe?
Állandóan azzal jönnek, hogy gyakran váltogatom a barátnőimet, meg most megtudták, hogy megcsaltam az egyiket, és nem akarnak engedni sehova nem adnak pénzt bulizni stb. -.- Én beismerem, hogy nem volt a legszebb dolog, amit csináltam, de akkor is semmi közük hozzá, én sem szólok bele az ő magánéletükbe! Szerintetek mit csináljak, hogy leálljanak? Főleg anyukámról van szó, ő pampog ezen egy csomót.
16/F
Szia!
...mondta Raffaelka és bevonult a javítóba...:)
16 évesen váltogatod a barátnőidet, megcsalod az egyiket, és ki vagy akadva, hogy érdekled a szüleidet. Hisztis kisfiú vagy. Élj úgy, hogy ne taposs bele mások lelki világába, talán nem szólnak bele a tiédbe.
Meg az sem az utolsó, hogy talán a szobafogság segíti a szüleidet abban, hogy ne legyenek nagyszülők, sem egy nemibeteg szülei.
Ha olyan nagyfiú lennél, hogy kiérdemeld a magánélet ilyen szintű fogalmát, akkor nem így írnál, és tennél érte.
Ha azt akarod, hogy felnőttként kezeljenek, légy felnőtt, és ne egy kisgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!