Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elegem van, hogy a szüleim...

Elegem van, hogy a szüleim bent cigiznek! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ezerszer szoltam mar de semmi. Őket nem érdeklik, olyan szagú a hajam aminek köszönhetően moshatom mindennap így mar tiszta zsír az egesz, a ruháimat külön kell mosni és a szobámba teregetni... Amikor szólok csak azt mondják hogy 3 év múlva már én is szívni fogom...na persze.. Undorodom a szagatol. És még az ablakot sem hajlandóak kinyitni mert "hideg van„. Mit csináljak?
2020. jan. 19. 20:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Oh nagyon sajnálom :( Nekem ,,szerencsére" csak a konyhában szokott anyám, ha rászólok meg még neki áll feljebb - főleg úgy hogy asztmás is vagyok :)

Ez nagyon gáz, és szerintem rettenetesen felelőtlen és önző viselkedés.

Az a helyzet, hogy amíg nem költözöl el, nagyon nem tudsz velük mit csinálni, hisz a gyermek védelmiseket nem hívhatod rájuk, gondolom neked az több kárt csinálna mint hasznot... Úgyhogy próbálj minél előbb talpra állni és elhúzni. Ha ilyen tahók meg tudatlanok fel sem fogják miyen károkat okoznak ezzel neked.

2020. jan. 20. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!