Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Annyira elegem van a szüleimbő...

Annyira elegem van a szüleimből! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

GYŰlÖLÖM a szüleimet, gyűlölöm a vezetéknevemet, és gyűlölök itt lakni!

Nem is tudom hol kezdjem...

Gyűlölöm az apámat aki primitív és alulmaradott. Többször is megvert, felpofozott, (lány létemre) Mert kiskoromtól kezdve, csak fájdalmat kaptam tőle. Mindig megvertek ha sírtam, és 4évesen nekem kellett takarítanom helyettük, ha nem tettem, fakanálal megvertek.

Gyűlölöm az anyámat, aki kiskoromtól kezdve átkozott, vert, vérig sértett szavakkal. Állandóan nekem kell takarítanom utánuk, úgy mint egy csicska, ő semmit nem csinál, csak lemosogat. Több kárt csinál mint hasznot.

Rosszul vagyok hogy minden nap ezeket kell néznem és elviselnem, hogy egy házban élek velük. Mindig szidnak, gúnyolnak, és próbálják megkeresíteni az életem.

Annyira gonoszak hogy hihetetlen. Életkedvem is elmegy amikor meglátom bármelyiket is! Idegbeteggé tudok válni 1perc alatt, ha hozzám szólnak... szívből gyűlölöm.

Megbeszélni sosem lehetett semmit, mert mindig csak az a jó amit az a két beteg ember mondd.

Mit tegyek? Kérlek, valaki? Segítség!

2017. júl. 8. 01:25
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Először is nyugodj meg!
2017. júl. 8. 01:31
 2/7 anonim ***** válasza:
64%

Ez most egy hamupipőke utánzat?

Minden esetre, hány éves vagy?

Még ha a kérdés téééényeg valódi akkor ezt csinálhatod: 18 éves korodig vársz aztán elmész onnan messzire.

2017. júl. 8. 01:32
 3/7 anonim ***** válasza:
73%

Igyekezz nem konfrontálódni velük.

Ismered őket, és ezt az ismeretet kell a javadra fordítani. Térj ki előlük hacsak teheted (mint a boxolóknál látni, csak te a szenyózásaik elöl térj ki). Lehetőleg ne aljasuljál le arra a szintre, ahol ők vannak. Erkölcsileg emelkedj föléjük. A munkából ne vond ki magad, de minden másban kerüld őket.

Ne gyűlöld őket, elég ha nem szereted őket.

Készülj az önálló életre, ami szintén nem lesz könnyű, de legalább azt már leginkább te befolyásolod.

Nem szabad feladnod, a nehezén már valószínűleg túl vagy.

Tudom hogy ez nem boldogít, de a gyerekek 30-40% hasonló helyzetben él (sokan hallgatnak, szégyenlik a helyzetüket).

Kitartás és ha összeszorított fogakkal, de csináld végig, valamikor még kamatoztathatod is a mostani helytállásodat.

2017. júl. 8. 02:46
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

Kerüld el őket, amennyire lehet, és 18 évesen lépj le.

Na és ne csináltass majd magadnak gyereket az első szemnbejövővel.

2017. júl. 8. 02:54
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

Ha nem bírod őket akkor költötték más rokonaidhoz!

Anyukám által is ez volt csak még a kisebb testvérét is gondolnia kellett és ő amikor besokallt átköltözött a mamájához

2017. júl. 9. 16:27
 6/7 anonim válasza:
77%
Röhögd pofán őket, és vidáman csináld tovább amit kell, vagy amit akarsz ha továbbra is sértegetnek.
2017. júl. 9. 19:57
 7/7 anonim válasza:
Pasizz be és húzz el onnan lehetőleg úgy hogy ne tudjanak róla a szüleid! Tökéletesen átlátom a helyzetedet, mivel láttam a Családi Titkok összes részét! :)
2017. júl. 9. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!