Anyukák, hogyan reagálnátok arra, ha a serdülőkorban lévő fiatok azzal a kéréssel állna elő, hogy hadd próbálja fel valamelyik tangátokat?
Figyelt kérdés
Azért, mert kíváncsi, milyen érzés lehet tangát hordani. Megengednétek neki? Hogyan tekintenétek rá egy ilyen után?2020. jan. 13. 20:27
21/27 anonim válasza:
Végig futott ez az agyamon és érzem azt a fájdalmat amit kérdés után éreznék, szerintem ki lennék lógatva az ablakon plusz nem szólna hozzám évekig senki a családból. Már azon kiakadtak, hogy egyszer magassarkúját vettem fel Anyunak, hogy kimenjek a postaládához :D vagyis azért mert orra estem és mondta még travinak sem lennék jó. :D
22/27 anonim válasza:
Húha, törölve lettem. Akkor moderálva is megkérdezem: ugye azért akarja az anyja bugyiját a fiú, mert egy a méretük a muterrel, és nem azért mert a gondolatra gerjed hogy az anyja intim zónájához ért a bugyi és arra áll fel neki?
23/27 A kérdező kommentje:
Nem, a kérdés tényleg arra vonatkozik, amit írtam, nem arra, hogy izgatná a tudat, hogy a bugyi az anyja "intim zónájával" érintkezik. A valóságban nyilván nem valószínű, hogy bárki is ilyen kéréssel fordulna a saját anyjához, de ez csak egy elméleti kérdés...
2020. jan. 14. 19:43
24/27 anonim válasza:
Engem nem érdekel, ki mit hord, de a saját anyja bugyiját ne hordja már, ne is lopkodja. Lányra is ugyanezt mondom.
25/27 anonim válasza:
Persze, elméleti. Mint az hogy anyukák mit szólnátok ha a kamasz fiatok veletek akarna zuhanyozni, meg az hogy anyukák, mennyit pucérkodtok a kamasz fiatok előtt...
26/27 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseket mind kamaszfiú írja🤣
Azért jó ez az oldal, mert itt az lehetsz, aki akarsz😉
27/27 anonim válasza:
A melltartóm nem akarja felpróbálni? mert úgy az igazi! Egész napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!