Anyukák, hogyan reagálnátok arra, ha a serdülőkorban lévő fiatok azzal a kéréssel állna elő, hogy hadd próbálja fel valamelyik tangátokat?
Figyelt kérdés
Azért, mert kíváncsi, milyen érzés lehet tangát hordani. Megengednétek neki? Hogyan tekintenétek rá egy ilyen után?2020. jan. 13. 20:27
11/27 anonim válasza:
“z irto vicces amikor egy pasika ugy nez ki mintha no lenne es a fkat tartja egy kis anyag a fenekiben meg egy szalag”
Te még nem láttál pasit tangában, ugye? Van akinek nagyon is jól áll 😋
12/27 anonim válasza:
11
Soha senkinek. Ugye tudod hogy ízlés kérdése? A nők nagy része nem csípi ha a pasija női cuccot vesz fel.
14/27 anonim válasza:
#12, férfi tanga is van, nem mellesleg csipkés is például
15/27 anonim válasza:
Mi van perverzkém, visszajöttél? Már nem anyáddal akarsz együtt zuhanyozni?
16/27 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy vannak ilyen beteg emberek, akik a saját anyjukra gerjednek. Blőőőőőőő
17/27 anonim válasza:
Szerintem ha ilyen merülne fel benne, megtenné titokban.
De ha mégis megkérdezné, akkor vennék neki egy tangát. A férfi tangából legalább nem lógna ki a zacsi.
18/27 anonim válasza:
Értem ha érdekel a tanga ( bár attól még boe), de az fúj hogy anyádat meg is kérdeznéd. Vegyél inkább egyet, már ha nem kamu a kérdés.
19/27 anonim válasza:
Már értem, miért van ennyi perverz pasi. Egy csomó válasz szerint vennének neki. Nem az az első reakció, hogy kiakadnak meg meglepődnek, hanem, hogy akkor vesznek neki.
A fiús anyák se százasak.
20/27 anonim válasza:
Miért ne lennék százas? Az ő dolga, mit akar hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!