Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért maradjak csöndben, ha...

Miért maradjak csöndben, ha zavar valami? (Mostoha kérdés)

Figyelt kérdés

Bátran húzzatok le, de korábban épp ezen az oldalon láttak el hasonló kérdezőt jótanácsokkal, hogy szóljon.

Az adott bosszúság. A mostoha nagylányom már csak havonta, két hetente jár hozzánk. Ilyenkor azonban olyan, akit vendégnek is a legrosszabbak közé tartozónak tartanék. Tegnap késő este elment vécére. Elhasználta a wc papírt. Reggel megyek hát nincs. Eh.

Amióta itt lakunk a budival szemben karnyujtasnyira egy szekrényben vannak a gurigák és szintén egy szomszédos kamraban további gurigák.

Reggeli közben szóvá tettem, legközelebb legyen szíves tegyen maga után újat. A kifogás az volt félt, hogy felébreszt másokat, és hogy ő hajnalban volt kint.

Mondtam ha ő így megy sz.ni, akkor mégis mivel törli meg a hátsóját? Fordított esetben mit szólna? Huuuu de milyen fejet vágott. Vérig volt sértve.

Előzmény: 4 évig velünk élt, alap elvárás volt, mint figyelmesség, hogy akinél elfogy a papír az feltesz egy új gurigával. Természetesen valaki rendszeresen ezt elfelejtette, de akkoriban mindenki a másikra mutogatott, de legtöbbször ő vot a ludas. Hiába kértem szépen, kérte az apja, írtuk ki a papírtartóra valahogy nem sikerúlt ezek szerint rászoktatni.

Sorolhatnam a sok ilyet. Viszont most jól esett lecsesznem, nem pedig kérlelni, kedveskedően kérni blabla. Már felnőtt nő, ennyire igénytelen ne legyen.

Férjem meg engem piszkál jaj miért szóltál, alig van itt el tudjuk addig viselni. Hát nem.:-)

Szoval ti elturnetek minden apro, de rettento bosszanto dolgot valakitol csak, mert havi, ketheti gyakorisaggal jon hetvegen (amikor epp pihennel, orulsz a nyuginak) es nem szolnatok erte?

2020. jan. 12. 11:38
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
75%
Látom nem volt szex mostanában 🤣
2020. jan. 12. 12:59
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nálatok ennél mélyebben gyökereznek a problémák a kapcsolatotokban .

A leírt eset,igen,bosszantó is lehet,de én pl nem konfrontálódnék egy ilyen miatt ,szerintem fél perc múlva el is felejteném,miután betettem egy új gurigát .

Ha jól esett kiadni magadból,lecseszni,akkor nem hiszem,hogy kedvelitek egymást,legalábbis te őt biztosan nem. Akivel jó a kapcsolat,azt utálja "lecseszni" az ember .

2020. jan. 12. 13:01
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy nem kell vele laknod. Pár évig laktam a mostohalányommal, azóta 20 év telt el, utáljuk egymást, nem lehet visszacsinálni azt a pár év együttlakást, illetve a hatását. Hét végenként (vagy amikor jön) terítsd elé a piros szőnyeget, és örülj neki, hogy csak ennyi.
2020. jan. 12. 13:17
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe sem jutna ilyen csipcsup dologert szolni. Nyilvan bosszanto, de 10 masodperc mulva mar el is lenne felejtve. Irigyellek, hogy neked ez a legnagyobb problemad.
2020. jan. 12. 13:52
 15/34 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem menj el pszichológushoz nagyon gyorsan mert aki minden szaron kiakad az totál nem normális...
2020. jan. 12. 13:57
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy elég kicsinyes kis genyóskodás részéről, de már ne is haragudj, hány éves vagy te, hogy ezt így felveszed és még hisztizel is rajta? Tegyél egy polcot a budiba vagy 3 guriga papírral, aztán kész.
2020. jan. 12. 14:21
 17/34 anonim ***** válasza:
40%

".Neked meg megmondanám hogy nem vagy az anyám,azt csinálok amit akarok."

Aha. A saját házadban, bunkókám.

Amúgy látszik a gyakori "lelkisége", hogy ennek a válaszolónak adtak 100%-ot.

2020. jan. 12. 14:44
 18/34 anonim ***** válasza:
70%
szánalmas a hatalmi harcod és elég paraszt módon kérted meg ráadásul a lányt, konkrétan kijelenteni hogy akkor így mész e sz..rni, hát elég undorító és proli módja :S Fölösleges ezen agyalnod, te is ki tudod venni ezt a gurigát és nyilvánvaló, hogy valójában nem a guriga zavar, hanem hogy azt hitted ha felnő nem kell már látnod. Irritál a mostohalányod jelenléte és ez nagyon szánalmas a részedről kedves kérdező.
2020. jan. 12. 16:29
 19/34 anonim ***** válasza:
27%

" Irritál a mostohalányod jelenléte és ez nagyon szánalmas a részedről kedves kérdező."

Már miért lenne szánalmas a kérdező részéről? Végülis a senkije a csaj. Ugyebár, ha a mostohalány írt ki volna kérdést, neki kb. itt százan írnák, hogy "a senkid" a mostohaanyád. Akkor most kettős a mérce?

(Amúgy nekem is púp a hátamon a férjem felnőtt lánya, nincs is összejárkálás, ha nem muszáj.) Nincs ebben semmi, miért kellene egy idegen felnőttel bratyizni.

2020. jan. 12. 16:43
 20/34 anonim ***** válasza:
68%

Utolso, a ferjed gyereke idegen??

Ha ennyire nem vagytok elfogadoak, miert kezdtetek elvalt gyerekes pasival?

2020. jan. 12. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!