Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Sok anya miért nem támogatja...

Sok anya miért nem támogatja a gyereke nemi életét?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Ez a kérdés ihlette a kérdésemet, ahol a 2. Oldalra egyértelműen kiderül, hogy a szülők a hibásak abban, hogy olyan lett a gyerekük amilyen.

Az ilyen szülők ostobák, vagy vakok? Vagy ők nem voltak tinédzserek?

Miért jobb az, hogy felelőtlenül össze-vissza kufircol a gyerekük megkockáztatva pár jó kis nemi betegséget, meg nem kívánt terhességet, minthogy támogatnák, fizetnék a védekezést, és felkészítenék a felelősségteljes szexre?

Mert hülyék azért ne legyünk. Mint a példa is mutatja, a gyerek szexelni fog, ha van pénisze/hüvelye, akármennyire is tiltjuk, csak az a nem mindegy hogyan.

2020. jan. 10. 12:46
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%

Én egyetértek veled.

Anyám pedig ahhoz képest, hogy elég gátlásos volt mindig, és zavarba jött, azért mégis megkaptam a kellő felvilágosítást, és simán megengedte, hogy 14 évesen felvigyem az exem, ott is aludhatott. Meg én is mehettem hozzájuk. Védekeztünk persze, de volt egyszer, hogy egy ideje késett a menzeszem, és nem fordult meg a fejemben, hogy ne mondjam el anyámnak, és még orvoshoz is elkísért, meg tesztet is vett nekem (nem volt semmi szerencsére), nem hisztériázott, megmondta, tök fölösleges, attól nem lesz jobb. Pedig elég ideges típus. Szóval ezt a témát elég jól kezelte. (Apámmal nem éltem együtt, de egyszer voltunk nyaralni, és az exem is jött. Apám boltból hozott egy doboz gumit, hogy ne felejtsük el használni :D)

31 vagyok, 3 lánygyerekkel, ebből a nagy 10 éves. Már beszélgettem vele sokszor ilyen dolgokról, igyekszem kellően felkészíteni, mire odajut, és a legfontosabb, hogy bízzon bennem, és megossza, ha ott tart majd, és bármi gondja van.

2020. jan. 17. 22:23
 42/43 anonim ***** válasza:
0%
Na mi van kérdező? Támogatják már anyádék a kamatyolásaidat?
2020. jan. 17. 22:39
 43/43 anonim ***** válasza:
31%
#42, ld #2... a kérdező szülei eleve normális emberek.
2020. jan. 18. 00:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!