Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Sok anya miért nem támogatja...

Sok anya miért nem támogatja a gyereke nemi életét?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Ez a kérdés ihlette a kérdésemet, ahol a 2. Oldalra egyértelműen kiderül, hogy a szülők a hibásak abban, hogy olyan lett a gyerekük amilyen.

Az ilyen szülők ostobák, vagy vakok? Vagy ők nem voltak tinédzserek?

Miért jobb az, hogy felelőtlenül össze-vissza kufircol a gyerekük megkockáztatva pár jó kis nemi betegséget, meg nem kívánt terhességet, minthogy támogatnák, fizetnék a védekezést, és felkészítenék a felelősségteljes szexre?

Mert hülyék azért ne legyünk. Mint a példa is mutatja, a gyerek szexelni fog, ha van pénisze/hüvelye, akármennyire is tiltjuk, csak az a nem mindegy hogyan.

2020. jan. 10. 12:46
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom, de az 1-es tökéletes példa arra, miért is olyan fontos támogatni a védekezést....
2020. jan. 10. 14:19
 12/43 A kérdező kommentje:
És még az volt a legvisszafogottabb válasza, csak a többit sikerült töröltetni.
2020. jan. 10. 14:21
 13/43 anonim ***** válasza:
77%

11# vagyok.

Nem ertem miert lettem lepontozva !

Akkor is ez a normális hozzáállas gyerekünkhöz.

Es remélem ha egyszer ő is szülővé válik, segíti tamogatja majd gyereket bármilyen nemű is legyen.és nem homokba dugja a fejét mint sokan ezt teszik !

2020. jan. 10. 14:27
 14/43 A kérdező kommentje:
Én 1-2 ember kivételével mindenkit felpontoztam.
2020. jan. 10. 14:30
 15/43 anonim ***** válasza:
74%

Engem se támogattak ilyen téren, felvilágosító óra se volt a témáról otthon..mégse lett züllött életem. Az első barátommal vagyok együtt még mindig.

Szerintem manapság a legtöbb gyerek kap zsebpénzt, megtudják maguknak venni az óvszert.

Felvilágosítás már általános iskolában is van, illetve már ahogy kibújnak az anyjukból a tablet a kezükben van, neteznek bőszen. Nem hülyék, tudják a következményeket.

Sok családban tabu téma az ilyen, nálunk is az volt.

Még a menstruációról se beszéltek nekem.

2020. jan. 10. 14:32
 16/43 anonim ***** válasza:
86%
# 11-es is én vagyok. Azt a válaszomat tekintsétek semmisnek, az agyhalott első válasza törölve lett, és már egy sokkal értelmesebb van a helyén.
2020. jan. 10. 14:48
 17/43 anonim ***** válasza:
93%

Nehez kerdes ez, mi a ferjemmel ugy dontottunk teljesen nyiltan valaszolunk a kerdeseikre a korukhoz merten. Nem lesz virag es mehecske mese.

Most 13 eves a fiunk es tudja hol van az ovszer, biztos ami biztos alapon. Van baratnoje, csokoloznak is.

Inkabb legyenek felvilagosultak, merjenek kerdezni minthogy ido elott nagyszulok legyunk.

A masik ami.fontos, hogy nincs korlatozva a net. +18as filmeket is nezhet de elmagyaraztuk az nem a valosag.

2020. jan. 10. 15:14
 18/43 anonim ***** válasza:
70%
Nos pont ez a baj kérdező válaszokat kértél és miközben válaszokat kaptál össze-vissza törölgettél és most már egy nagy zavaros katyvasz az egész. Semmit nem lehet értelmezni mert nincs mit összehasonlítani. Ha én kérdezek valakitől elolvasom a választ és vagy elfogadom vagy nem. Bemásolok neked ide egy nem régen talált választ amivel teljesen egyetértek: IDÉZEM: Én maradok a normálisan kiírt kérdéseknél és a normálisan leírt válaszoknál még ha ezzel sokszor nem értek egyet másokkal is de lenézem azokat akik egyből sírva szaladnak jelentgetni. Gyerekeimet unokáimat is úgy tanítom hogy oldják meg a problémáikat, ami nem tetszik engedjék el a fülük mellett vagy üssenek az asztalra. Felnőtteknél kinevetem a "OVÓNÉNI MEGHÚZTÁK A HAJAMAT -típusú embereket.
2020. jan. 10. 15:18
 19/43 anonim ***** válasza:
92%
"tapasztalatból mondom, hogy a lányok egy részéből ígyis-úgyis r.banc lesz, hiába avatkozik be a szülő." B..sz hihetetlen, hogy egy ilyen kérdésből is nőgyűlölő sirámot tud kerekíteni valamelyik lúzer...
2020. jan. 10. 15:40
 20/43 anonim ***** válasza:
65%

"mert tudták nagyon jól, hogy az a 2 fiatal akinek van működő pénisze, meg hüvelye, az szexelni fog"

Lehet, hogy többet feltételeznek a gyerekükről? Gyerekem nincs, de voltam tini, és nem dugtam senkivel, pedig működött a vaginám.

2020. jan. 10. 16:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!