Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egészséges hogy így élek...

Egészséges hogy így élek ennyi idösen?

Figyelt kérdés

30 éves férfiként szülöknél lakni. Csakis az észérvek motiválnak a 2 testvérem elköltözött de albérlet után kevesebb marad nekik mint nekem, így nem látom értelmét hogy elköltözzek mert itthon csak jelképes összeget kell leadni havi 15 ezret semmi más költségem nincs. Viszont elköltözés esetén magamra vagyok utalva semmiben se támogatnának, pedig megtehetnék mivel 5 lakásuk van de testvéreim se kapnak semmit, szóval gondolom ez a cél hogy ne legyünk függetlenek,mivel függöség jobban megéri. Mert hiába keresnék 200-al többet ha lakást kellene bérelnem és kaját mindent fizetnem így viszont elteszem havonta a kereset nagyrészét.

Magánélet nincs mert konzervativok az ultra tipusból, házba senkit se fogadhatok. Önállósodni se lehet így hogy otthon mindent megcsinálnak.

2020. jan. 6. 08:41
 51/101 A kérdező kommentje:
Eléggé kivagyok esve a világból dolgozom és azon kivül elszámitógépezem idöt,de emberi kapcsolatokat nem tartok fennt csak minimalisat ami kell munkahoz.
2020. jan. 6. 15:05
 52/101 anonim ***** válasza:
90%
Hát, ba.sz.d ki, akkor épp ideje visszailleszkedni a világba. Velem próbált kapcsolatot létesíteni egy 35 éves csávó. Otthon lakott, szerintem nője se volt még. B+, beszélgetni nem tudtunk! Ne maradj így!
2020. jan. 6. 15:09
 53/101 anonim ***** válasza:
82%
Aha. Nem éri meg itt vesződni veled. A csajok sem fognak, most sem, nemhogy 10 év múlva.
2020. jan. 6. 15:10
 54/101 anonim ***** válasza:
91%
30 éves vagy, legalabb 7 éve dolgozol, ha csak havi 100at raktal félre akkor is alapbol 10 milliod van es biztos munkahelyed, ez bőven elég beugronak egy lakásba
2020. jan. 6. 15:10
 55/101 A kérdező kommentje:

76% nem értem miért húzol le, mikor figyelembe veszem mindenki véleményét.

Hogyan illeszkedhetnék vissza?..

Bár én sohasem voltam nagy társasági ember.

2020. jan. 6. 15:13
 56/101 A kérdező kommentje:
Igen jellemzö hogy nem megy könnyen a beszélgetés,csak a hozzám hasonló életmodú emberekkel azonnal letudom olvasni.
2020. jan. 6. 15:14
 57/101 A kérdező kommentje:
Van elég önerönek nyilván
2020. jan. 6. 15:15
 58/101 anonim ***** válasza:
78%
Kit akarsz majd 40 évesen különben? Egy kétségbeesett elvált nőt több gyerekkel, aki "apucit" keres a sarjainak? Ne hidd, hogy annyi szabad nő van 30 fölött!
2020. jan. 6. 15:17
 59/101 A kérdező kommentje:

Sosem kellene olyan nö.

De igazad van erre nem gondoltam hogy sok idöt vesztegetek nehéz lesz késöbb

2020. jan. 6. 15:18
 60/101 anonim ***** válasza:
80%
Na, akkor remélem megértetted! Hajrá!
2020. jan. 6. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!