Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egészséges hogy így élek...

Egészséges hogy így élek ennyi idösen?

Figyelt kérdés

30 éves férfiként szülöknél lakni. Csakis az észérvek motiválnak a 2 testvérem elköltözött de albérlet után kevesebb marad nekik mint nekem, így nem látom értelmét hogy elköltözzek mert itthon csak jelképes összeget kell leadni havi 15 ezret semmi más költségem nincs. Viszont elköltözés esetén magamra vagyok utalva semmiben se támogatnának, pedig megtehetnék mivel 5 lakásuk van de testvéreim se kapnak semmit, szóval gondolom ez a cél hogy ne legyünk függetlenek,mivel függöség jobban megéri. Mert hiába keresnék 200-al többet ha lakást kellene bérelnem és kaját mindent fizetnem így viszont elteszem havonta a kereset nagyrészét.

Magánélet nincs mert konzervativok az ultra tipusból, házba senkit se fogadhatok. Önállósodni se lehet így hogy otthon mindent megcsinálnak.

2020. jan. 6. 08:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/101 A kérdező kommentje:
Pontosan albérletbe menni annyit tesz hogy sose lesz saját
2020. jan. 6. 10:49
 22/101 A kérdező kommentje:

Nyilván a saját internetemet én fizetem vagy fodrászt fogorvost stb ha vmi extrára van igényem azt is.

Illetve tudok fözni rendet tartani bár igaz mosàsról vasalàsról fogalmam sincs.

Nöm nincs mert így hogy is lehetne ha nincs privátszférám azaz szülök nem türnek meg senkit.

2020. jan. 6. 10:55
 23/101 anonim ***** válasza:
90%
az utolsó mondatod a fő gond.
2020. jan. 6. 10:57
 24/101 anonim ***** válasza:
82%
Pontosan azért nem fognak támogatni mikor elköltözöl, hogy független legyél. Én nem bírám elviselni ezt az életet. Értem én, hogy egyszerűbb egy aranykalitkában rohadni mint a saját lábaidra állni de ez szerintem szánalmas. 40 évesen nulla szerelmi élettel és társadalmi kapcsolatrendszerrel sok értelme lesz az életednek.
2020. jan. 6. 10:59
 25/101 anonim ***** válasza:
82%

# 20/

Max. olyan nőt talál, aki anyai ösztöneit fogja rajta kiélni, és továbbra is gyerekként gyámolítani akarja...

Szép kis kilátások... :-s

2020. jan. 6. 11:08
 26/101 anonim ***** válasza:
94%

Nem egészséges. Nem azért, mert együtt éltek, hanem azért ahogyan együtt éltek.

Nekem fontosabb lenne az önállóság, hogy legyen magánéletem, minthogy akkor mennyivel több pénzem marad hó végére.

Minek vársz 40 éves korodig? Elmennek a szép 30-as évek melletted. Na meg addigra már annyira megkeseredett leszel.

Én se 20 évesen költöztem el, mert én is gyűjtöttem, de azért összejött, és egyáltalán nem terveztem, hogy még 30 felett is otthon éljen. Engem se segítettek, mert nem tudtak. De sikerült így is.

2020. jan. 6. 11:16
 27/101 anonymousreview60 ***** válasza:
90%

#26:+1

Kérdező, ne legyél kretén! Így nőd nem lesz. Nőt fel lehet vinni bérlakásba is,a te anyádékhoz nem. Aztán, ha annyira kedvelitek egymást a nővel, majd együtt béreltek, akkor lassabban, de tudtok mellette megtakarítani, vagy együtt törleszteni.

Zsákutcában élsz! Most lépj ki belőle, vagy rohadj meg benne! Te döntesz. A tesóid léptek.

2020. jan. 6. 11:30
 28/101 A kérdező kommentje:

Azért várok 40 ig mert nem sokkal hamarabb tudok sajátot venni esetleg 36 éves koromra ha ilyen ütemben emelkednek az árak meg az infláció.

Jelenleg kizárt így a magánélet de kétlem hogy egyedül, ha lenne már rá lehetöségem nagy sikereket érnék el. Szóval az is lehet hogy se kényelem se nö se saját lakás ami rosszabb szitu lenne a jelenleginél.

2020. jan. 6. 11:36
 29/101 anonim ***** válasza:
29%
Elköltözhetsz, de egy csajra ez sem garancia egyáltalán. Ez inkább a személyiségedtől függ, hogy mennyire tudsz megfogni egy nőt, amin már azért valljuk be ebben a korban már eléggé kialakult. Szóval könnyen lehet, hogy a semmiért kockáztatnál, csak ezután már pénzed se lenne és a saját megélhetésedet sodornád veszélybe. Megéri?
2020. jan. 6. 11:38
 30/101 anonim ***** válasza:
60%

Én huszonéveim elején élek albiban, havi 130+rezsi.

Igen, nagyon szar más zsebét tömni, de semmiképp sem költöznék ezért vissza a szüleimhez.

Felnőttem, dolgozok, párkapcsolatom van és van igényem a privát térre és a maganeletemre. Szeretnék magamra főzni, magam után takarítani és nem gyerek státuszban otthon élni a szüleimmel.

Nyilván nem vagyunk egyformák, de arra várni, hogy sajátod legyen hitel nélkül, szerintem felesleges ilyen árak mellett.

Én önerőre gyűjtök, annyi hitellel megtoldva, hogy nyugodtan tudjam fizetni.

Szerintem ki fog hatni a párkapcsolataidra is, hogy otthon élsz és mindent megcsinálnak helyetted.

A legtöbb huszonévei végén, vagy 30-as évek elején járó nő nem ilyen pasira vágyik, főleg ha ő maga már önellátó egy ideje.

De a te életed, úgy alakítsd ahogy neked jó!

2020. jan. 6. 11:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!