Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egészséges hogy így élek...

Egészséges hogy így élek ennyi idösen?

Figyelt kérdés

30 éves férfiként szülöknél lakni. Csakis az észérvek motiválnak a 2 testvérem elköltözött de albérlet után kevesebb marad nekik mint nekem, így nem látom értelmét hogy elköltözzek mert itthon csak jelképes összeget kell leadni havi 15 ezret semmi más költségem nincs. Viszont elköltözés esetén magamra vagyok utalva semmiben se támogatnának, pedig megtehetnék mivel 5 lakásuk van de testvéreim se kapnak semmit, szóval gondolom ez a cél hogy ne legyünk függetlenek,mivel függöség jobban megéri. Mert hiába keresnék 200-al többet ha lakást kellene bérelnem és kaját mindent fizetnem így viszont elteszem havonta a kereset nagyrészét.

Magánélet nincs mert konzervativok az ultra tipusból, házba senkit se fogadhatok. Önállósodni se lehet így hogy otthon mindent megcsinálnak.

2020. jan. 6. 08:41
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/101 anonim ***** válasza:
70%

Nézd,nincs ezzel gond.

10 év múlva meg az akkor aktuális nődnek nem kell feltétlen az orrára kötni,hogy te mikor költöztél el otthonról,őt nem az fogja érdekelni.

Bár az ilyen nők,ahogy megérzik,hogy nem akarsz tőlük hosszabb távon semmit,lefognak szívni pénzzel:)

De hát arra fog jutni gondolom.

2020. jan. 7. 19:29
 92/101 A kérdező kommentje:

Az is lehet hogy 5 éven belül meglesz akkor hamarabb eltudok költözni,ez sokban függ hogy alakulnak majd az árak jövöben..

Mindenesetre nem tudom elképzelni hogy lekössem magam,nagyon énközpontú vagyok ahhoz de persze az is lehet hogy 45 körül mégis belemegyek majd,ahogy mondod férfiként van idö.

2020. jan. 7. 19:39
 93/101 anonim ***** válasza:
100%

Persze "elhasznált" nő nem kell meg 25 év feletti.

Akkor mi a terved, majd pár évente beújítasz egy fiatal lányt? Amikor most sem vagy képes egy kapcsolatot kialakítani. Lol. Biztos sorban fognak állni egy férfiért, aki 4o éves koráig a szüleivel élt és a korosztályaban totál életképtelen.

A gyereket meg fel is kéne nevelni. Attól függetlenül, hogy nem te szülod meg, még nem kéne nagyapa korig halasztani szerintem

2020. jan. 8. 07:39
 94/101 anonim ***** válasza:
92%
Amilyen a jelenlegi hozzáállásod a nőkhöz (meg úgy általában az élethez), normális nő nem fog veled szóba állni, se most, se 40 évesen. Ettől még persze találhatsz magadnak butácska és/vagy csak a pénzedre hajtó fiatal csajokat, de ha rajtuk is spórolni akarsz majd, nem lesznek hosszú kapcsolataid. Gyereked viszont hamarabb lehet majd, mint gondolnád, aztán majd fizetheted a gyerektartást...
2020. jan. 8. 08:48
 95/101 anonim ***** válasza:
100%

Kinek kell szerinted egy 40 éves szűz?

Balfék vagy, hogy nem tudsz önállósodni.

Majd egyedül maradsz életed végéig, vagy ha ló nincs, szamár is kincs alapon elviselsz majd olyant is, aki csak kihasznál, vagy olyan öreg, mint te.

2020. jan. 8. 08:50
 96/101 anonim ***** válasza:
100%

Ez akkora tipikus gyakoris béna 30/40 éves szűz gondolkodás, hogy ilyen meg olyan elvárásai vannak, nem kell elhasznált nő,se 25 feletti nő, de azért az anyuci pici csecsén lóg 40 éves korig. Te annyira egy életképtelen, nagyképű, arrogáns és nárcisztikus ember vagy, hogy az életben sem fog hozzád szólni egy normális nő, se most,se 40 évesen. Nagyon el vagy tévedve. Se barátaid, se kapcsolataid, se normális életed nem volt,nem is lesz 40 éves korodig. Szerinted melyik épp elméjű 25 évesnek fogsz kelleni? Ki akar olyannak szülni, akit majd a gyerekem érettségije, ballagása után pelenkázhatok,mert már nagypapa korú lesz?

Kicsit szállj már le a realitások talajára, mert különben te leszel a következő megasztáros barom, akit az anyja küldött be,mert 'tehetséges a kisfiam' . Attól, hogy anyád szerint jó kapás vagy, még tuti,hogy az emberek 99,9%a szerint egy szerencsétlen életképtelen vagy. Mire vagy ilyen nagyképű? Mert összeszedtél egy 50%os önerőt mucsaröcsögén,úgy hogy haza sem kell adnod semmit és a szüleid eltartanak? Hát gratulálok akkor ahhoz a 2-3 millióhoz max. Ezt szinte bármelyik értelmes céltudatos ember fel tudja mutatni, de hozzá nem ilyen arrogáns balfékek, mint te. Akkor miből gondolod, hogy makd pont téged fog választani bármelyik nő??

Úristen ez a baj veled, hogy olvasva a kommentjeidet felmegy az emberben a pumpa,hogy hogyan lehet valaki ilyen arrogáns,nagyképű.

Ha nem sikerült elfogadni,hogy 99en azt írták,hogy nem egészséges a hozzáállásod és 1 db ember mondta hogy oké, akkor ne tegyél fel kérdést legközelebb. Balf****.

2020. jan. 8. 10:09
 97/101 anonim ***** válasza:
100%
18-23 éves lányoknak egy negyven éves férfi öregember. Mit akarsz velük csinálni, szexen kívül? Bulizni mész, fesztiválozol, sátorozol a huszonpár éves barátaikkal, ahol ki leszel nézve? Ahol az apjuk lehetnél? Nem vagy talpraesett, nem vagy nagydumás már most se, később még rosszabb lesz. Apósod annyi idős lesz, mint te. A jó szexhez is tapasztalat kell, a csajozáshoz is. 40 éves ember testében leszel egy éretlen kamasz.
2020. jan. 8. 10:13
 98/101 anonim válasza:
100%

Szerintem a kérdező troll. Amint valaki egyetértett vele (az az egy személy) rögtön támadni kezdett minden hozzászólót, aki mást mondott, miközben előtte már hajlott a változás felé.

Egyébként a kérdésre válaszolva (ami remélem nem igazi, bár biztos vannak akik így élnek) ennyi idősen így élni egyáltalán nem egészséges. Az a lényege a felnövésnek, hogy felnősz, te is felnőtt leszel, ami a jelen esetedben nem történt meg, nem tudsz önállósodni és ez már egy elég beteges szinten van.

Családról le kellene szakadni és önállóan talpra állni. És nem negyven évesen. Nem véletlen az, hogy az emberek többsége már fiatal korban elköltözik/dolgozik-tanul egyszerre, mint látod ez másoknál sem negyven évesen történik meg.

Szerintem a normális ha egy huszonéves fiatal már külön lakik és a saját életéről gondoskodik, megteremti magának amire szüksége van és nem anyukán lóg. A legkönnyebb ha az ember a párjával vagy barátokkal költözik össze, mert megoldható egy albérlet és a pénzgyűjtés is majd egy későbbi saját ingatlanra.

Nem is értem, hogy hogyan gondolod, hogy majd 35-40 évesen, úgy hogy nincsen társaságod, csak pár felületes munkahelyi kapcsolatod, hogy fogsz majd emberekkel kapcsolatot kialakítani? Hogy fogsz barátnőt szerezni? Persze könnyű a rosszlányokról "rendelni" valakit, de az nem barátnő lesz. :D Máshogy pedig nem tudom hogyan gondolod az egészet, mert én is bőven beletartozom a 18-23 korosztályba, akiket te említettél, de én biztosan nem kezdenék egy olyan pasival aki a mosógépet se tudja beindítani. Erősen vészjelzésű már az a tény hogy 30x évesen valaki a családjával lakik, ráadásul barátai nincsenek, nem jár el sehova. És nagyon sok bartánőm van (szintén ebben a korosztályban) akik így gondolják, mint én.

Úgyhogy én a helyedben elköltöznék, nem érdekelne mennyi idő lesz bejárni, mennyi felesleges pénz lenne, berendeznék egy lakást és megtanulnék önállósodni, amíg még nem késő.

(Egyébként volt egy durva válaszod, hogy "elhasznált" nővel szóba se állnál, hát megjegyzem hogy Ők sem veled.)

2020. jan. 8. 14:33
 99/101 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez szörnyű, 30 évesn már legalább 5 éve külön kéne élni. Nem azért mert elvárás lenne, hanem mert nincs magánéleted és láthatóan teljesen természetes ez neked.
2020. jan. 11. 20:35
 100/101 anonim ***** válasza:
91%

"Arra viszont nincs hogy milliokat nyerészkedjen rajtam egy idegen."

Tehát ennyit neked nem ér meg az, hogy apu-anyu nem szól bele hogy hova mész, mit csínálsz, miért?, kivel?, hol? és nem élhetsz semmilyen társasági életet, mert otthon kell még szülőkkel élni.

Ilyen egy nárcisztikus, ostoba f***szkalappal, mint te senki nem fog együttélni, aki normálisnak számít.

Túl nagyok az ígények, vissza kéne vennni az arcodból.

2020. jan. 11. 20:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!