Miért csinálja ezt állandóan az anyám? Teljesen kikészít idegileg.
Figyelt kérdés
Államvizsga előtt állok, de folyamatosan dobálja rám a hülyeségeit. Bánt a párkapcsolatom miatt, sajnáltatja magát. Tegnap nekem esett, hogy miért nincs kitakarítva a ház. Egyszerűen nem bírja felfogni, hogy tanulnom kell. Mikor ezt megmondom neki, akkor jol fel is idegesitem magam,aztán odafigyelni sem tudok.2019. dec. 30. 07:08
21/28 Nikii2019 válasza:
Én totál megértelek.
Velünk is ez van a tesóimmal.
Nem vagy egyedül...
22/28 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok, hogy itt hányan államvizsgáztak le normális szakon, ahol tanulni is kell..
23/28 anonim válasza:
"vagy azonnal elköltözni a diplomáig valahova, bárkihez."
Nyuszika, és ki fogja eltartani? Mert ha nincs ideje néha kitakarítani, akkor nyilván dolgozni sem lesz. Még így is az otthonlét biztosítja neki a lehető legtöbb szabadidőt.
24/28 anonim válasza:
23, háromszor államvizsgaztam, ebből kettőt már munka és család mellett, 250 km-re a lakóhelyemtől. Emellett hidd el, hogy egy adótanacsadó, adószakértő vizsga is elég durva. Hosszú ennek után az államvizsga csak annyit kellene, hogy jelentden, hogy rendszerbe foglalod a tanultakat. Nem most kell megtanulni, bármilyen szakon is vagy.
25/28 anonim válasza:
Jelentkezz be valami rokonnál, vagy barátnál!
26/28 anonim válasza:
Ja, csicskáztasa azt az anyja helyett...
27/28 anonim válasza:
Miért csinálja? Mert nő! Sok nő, ugyanígy idegesíti a párját. Direkt,addig amíg a férfi le nem lép, vagy oda nem vág! Ez az igazság kedves hölgyeim!
28/28 anonim válasza:
Azért én meghallgatnám anyukát is. Az a baj ezekkel a kiírásokkal, hogy mindig csak az egyik fél nézőpontját halljuk, amit persze úgy ad elő, hogy ő legyen az áldozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!