Anyám állandóan rólam beszél másokkal telefonon és az én gyegneségeimről. Fele igaz, fele nem. Mit tegyek ellene?
Anyám most is a telefonon beszélget valakivel, és iskolákról van szó, de amikor szóba kerül, hogy az nappali, akkor már azzal jön, hogy ÁÁÁ azt nem lehet, ő nem bírja a reggeli keléseket. AZ ESZEM MEGÁLL. Olyan megalázó. MINDEN ismerőse tud ilyenekről. Ja és egyáltalán nem zavar, ha korán kell kelni.
Másik dologpl az, hogy elkezd arról beszélni másokkal, hogy "Hát igen, őt nagyon sokat bántják az iskolában, és egyből olyan utálaos lesz a hangja, hogy " De őő sosem bírt bejárni normális iskolába, Ő , ő, ő, nem. Ő telejsen más. És ez nagyon szavar, mert ami valójában a bajom azt nem szeretném, hogy anyám kibeszélje másokkal, és mit meg ő képzel, hogy a bajom, azt se.
Egyszer telefonálás közben szóltam már neki, hogy legalább most próbálj meg nem hazudni. Akkor meg fel van háborodva.Meg amikor beszéltem vele rről, hogy ne beszéljen másokkal az én dolgaimról, már 16 éves vagyok, én sem beszélgetek a barátaimmal arról, hogy anyám éppen mikor mennyire menstruál. pl.
Akkor meg csak mosolyog és olyan hülyének néz, mondja, hogy " Na jólvan jólvan, majd nem fogok róla beszélni" És olyan lekezelően beszél velem. De közben meg nekem jópofizik is. Amikor csak fáradt vagyok, sajnál, de közben mások előtt úgy állítja be, hogy én nulla terhelést bírok, ilyenek....
Közben ezekenk mind az ellentéte vagyok. TELEJSEN NORMÁLIS!.
Ezt így írd le/mondd el anyádnak,csak ne T/3-ba.
Ha folytatja,akkor mehet a visszavágó,te us csináld meg ugyanezt.
A telefonbeszélgetés után megkérdezném:
Miért hazudsz te rólam rosszakat az ismerőseidnek?
Miért jó neked, ha lejárathatsz mindenki előtt?
Miért gyűlölsz engem, mit ártottam neked?
Miért akarod tönkre tenni az életemet?
Ezek így karácsony után elég kemény mondatok. Ha azzal intézné el, hogy majd ezután nem fog róla beszélni, akkor átváltanék ordító üzemmódba és megmondanám, hogy ne EZUTÁN ne beszéljen róla, hanem most hívja vissza, akivel beszélt és tételesen mondja el, hogy ez, az és amaz állítása nem volt igaz, mert a fia/lánya valójában ilyen olyan és amolyan. Ezt szinte biztos, hogy nem csinálná meg, de a veszekedésnek lenne egy olyan hatása, hogy ő is rosszul érezné magát a bőrében. Talán legközelebb meggondolná, mit csinál. Ha viszont mégis ugyanígy folytatná, akkor telefonálás közben mennék ki hozzá, és hangosan, hogy behallatszódjon a telefonba, közölném, hogy ez hazugság, az hazugság, amaz hazugság. Ha kimenne másik helyiségbe, mennék utána. Ha utána ebből egy oltári nagy veszekedés lenne, azt is vállalnám.
Apukád veletek él? Ha igen, ő mit szól erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!