Anyám állandóan rólam beszél másokkal telefonon és az én gyegneségeimről. Fele igaz, fele nem. Mit tegyek ellene?
Anyám most is a telefonon beszélget valakivel, és iskolákról van szó, de amikor szóba kerül, hogy az nappali, akkor már azzal jön, hogy ÁÁÁ azt nem lehet, ő nem bírja a reggeli keléseket. AZ ESZEM MEGÁLL. Olyan megalázó. MINDEN ismerőse tud ilyenekről. Ja és egyáltalán nem zavar, ha korán kell kelni.
Másik dologpl az, hogy elkezd arról beszélni másokkal, hogy "Hát igen, őt nagyon sokat bántják az iskolában, és egyből olyan utálaos lesz a hangja, hogy " De őő sosem bírt bejárni normális iskolába, Ő , ő, ő, nem. Ő telejsen más. És ez nagyon szavar, mert ami valójában a bajom azt nem szeretném, hogy anyám kibeszélje másokkal, és mit meg ő képzel, hogy a bajom, azt se.
Egyszer telefonálás közben szóltam már neki, hogy legalább most próbálj meg nem hazudni. Akkor meg fel van háborodva.Meg amikor beszéltem vele rről, hogy ne beszéljen másokkal az én dolgaimról, már 16 éves vagyok, én sem beszélgetek a barátaimmal arról, hogy anyám éppen mikor mennyire menstruál. pl.
Akkor meg csak mosolyog és olyan hülyének néz, mondja, hogy " Na jólvan jólvan, majd nem fogok róla beszélni" És olyan lekezelően beszél velem. De közben meg nekem jópofizik is. Amikor csak fáradt vagyok, sajnál, de közben mások előtt úgy állítja be, hogy én nulla terhelést bírok, ilyenek....
Közben ezekenk mind az ellentéte vagyok. TELEJSEN NORMÁLIS!.
Hát lehet, hogy ez lesz a következő...
Apa nem velünk él. De kb 1 km-re, ugyanabban a városban. Így szokták meg. De semmi rossz nincs köztük. Csak nem tudnak meglenni egymás mellett sok ideig. Mert az egyiket ez idegesíti, a másikat az. így tök jó nekik.
"így tök jó nekik"
És hogy neked mi jó, az eszükbe jut néha?...
És neked melyiküknél lenne jobb?
16 évesen te döntöd el, melyiküknél laksz (ha az a szülőd szívesen fogad).
Amúgy lehet, hogy pont ilyenekből lett elege apukádnak, azért lépett le.
1.költözz apádhoz
3.vedd ki anyád kezéből a telefont, és Mondogasd vele, hogy mikor menstruál vagy h vibrátora van és olyanokat nyög tőle stb. És ez nem vicc! Én megtennéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!