Mit tehetek ha az apám nem képes elfogadni, hogy van egy barátom és állandoan megjegyzést tesz illetve megprobál elválasztani tőle?
Fél éve úgy alakult hogy újra egy háztartásban kell élnünk. Van egy párkapcsolatom 4 éve, erről most szerzett tudomást az apám. Rendszeresen megjegyzést tesz “a hapsid/semmirekellő” és megprobál elszámoltatni az időmmel. Megprobál meggyőzni hogy hagyjam el és keressek olyat akinek legalább egy villája van a Rózsadombon. Miközben ő apaként semmiben nem segitett nekem hogy boldoguljak az életben.
Úgy gondolom hogy 28 évesen jogom van egy párkapcsolathoz és borzalmasan elegem van a buta megjegyzéseiből. Nem élünk egy háztartásban, nem is ez a probléma.
Az elején azt írod egy háztart@sban éltek, a végén meg azt, hogy nem. Vagy a pároddal nem? Én nem értem kivel élsz.
28 évesen 4 év után hogyhogy nem éltek még együtt?
Ha apád 4 év után tudta meg, hogy van kapcsolatod nem lehet valami szoros a kapcsolat.
Engedd el a füled mellett amit mond,már ha vele élsz mert számomra ez nem világos, ha meg nem vele élsz, ritkítsd a találkoz@sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!