Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan győzzem meg anyámat?

Hogyan győzzem meg anyámat?

Figyelt kérdés
A telefonomra (2018 nyáron kaptam) véletlenül ráültem, és a sarka elég nagy részen betört. Ma mutattam meg anyámnak, mondta hogy NEM VESZ új telefont mert ugyanez lesz vele és felesleges. Neki 2 telefonja van, összértékük kb 220.000 forint volt amikor vette őket. Flip tokban hordja, a sarkuk karcos és kopott, de azt mondja hogy az semmiség. Az egyik telefon süket, ha nincs kihangosítva hívás közben, szinte semmit sem hallani. De erre is azt mondja hogy semmiség. Mit tegyek? 25 euro-val be tudok szállni,azt ünnepekre kaptam, suli melletti munka még 1 év.

2019. dec. 26. 19:23
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Tudod a telefonnak egy részéről kijött az üveg, és már volt szervízben beázás miatt, plusz havonta egy töltőt megesz, nem költök rá már többet
2019. dec. 27. 10:22
 22/25 anonim ***** válasza:
78%
Már el is áztattad szegény telefont? Tényleg nem tudsz vigyázni a dolgaidra, nem csodálom, hogy anyád nem akar újat venni.
2019. dec. 27. 11:35
 23/25 anonim ***** válasza:
82%

Hát persze, az első oldalon még hősködtél, hogy amíg működik használod, most meg hirtelen már minden baja van. :-)

Igaza van anyukádnak, nem kell neked új telefon, ugyanez lesz vele, felesleges.

2019. dec. 27. 12:06
 24/25 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Ti kezdtétek el pofázni hogy szervízben olcsó stb, tényleg, bocsánat hogy el mertem mondani hogy már nem költök rá.
2019. dec. 27. 13:12
 25/25 anonim ***** válasza:

Végül mi lett a telefonoddal?

Amúgy annyira bántjátok a kedves kérdezőt, közben pedig el kellene gondolkozni azon, hogy nem méregdrága, hanem harmincezres telefonról volt szó, amiről valljuk be, eleve nem lehet sok jót feltételezni. Nem lesz minőségi és tökéletes, az én középkategóriás telefonom is elég hamar kipurcant, pedig figyeltem rá és alig háromszor ejtettem le két év alatt, akkor is többnyire az ágyra. A másik meg az, hogy nagyban telefon függő; apukám telefonja lassan nyolc éves, kapott az víztől kezdve mindent, mégis jó mai napig, de hát nem is harmincezres darabról van szó. Kérlek, mielőtt mást elkezdünk rugdosni, gondolkodjunk azért egy picit.

2020. márc. 5. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!