Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan győzzem meg anyámat?

Hogyan győzzem meg anyámat?

Figyelt kérdés
A telefonomra (2018 nyáron kaptam) véletlenül ráültem, és a sarka elég nagy részen betört. Ma mutattam meg anyámnak, mondta hogy NEM VESZ új telefont mert ugyanez lesz vele és felesleges. Neki 2 telefonja van, összértékük kb 220.000 forint volt amikor vette őket. Flip tokban hordja, a sarkuk karcos és kopott, de azt mondja hogy az semmiség. Az egyik telefon süket, ha nincs kihangosítva hívás közben, szinte semmit sem hallani. De erre is azt mondja hogy semmiség. Mit tegyek? 25 euro-val be tudok szállni,azt ünnepekre kaptam, suli melletti munka még 1 év.

2019. dec. 26. 19:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
64%
Egy telefon nem törik be attól, hogy valaki ráül, ha csak nem vagy 2-300 kg.
2019. dec. 26. 19:57
 12/25 A kérdező kommentje:
75 kg vagyok.. Hát tudod.. a törött telefonom mást mond
2019. dec. 26. 19:58
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Sétálj be a telefonoddal egy márkaboltba ünnepek után, és kérdezd meg, mennyiért lehetne megjavítani sacc per kb. Ha 30ezres telefonod van, akkor akár még elég is lehet rá a karácsonyi pénzed.

Nem kell rögtön új telefonban gondolkodni, pláne, ha ez működik így is.

2019. dec. 26. 20:31
 14/25 anonim ***** válasza:
33%

Nem tudom miért bántjátok, bárkivel előfordulhatnak balesetek. Nyilván telik rá az anyjának, azért írta le, hogy neki milyen értékű telefonja van.

Én biztosan vennék másikat a gyerekemnek. Nem direkt, vagy hisztiből törte össze, hanem nem látta meg a vendégek ruháitól.

Amúgy nem azért, de ők legalább ennyire hibásak. Nem kellene értéktárgyakra pakolni, a kabátnak a fogason a helye, nem a kanapén.

2019. dec. 26. 20:55
 15/25 anonim ***** válasza:
28%
Ellenben a telefonnak a kanapén a helye, mi? Most nem direkt a kérdezőt akarom szekálni, mert általános jelenség, hogy az emberek mennyire nem figyelnek oda akár százezres kütyükre. Kanapékon hagyják, dobálják, elejtik, stb. Minden második embernek kb be van törve a telefonja.
2019. dec. 26. 22:36
 16/25 A kérdező kommentje:
Ne játszd az álszent tökéletest utolsó, úgy teszel mintha te nem hagytad volna valaha kanapén a telefonodat.
2019. dec. 26. 22:48
 17/25 anonim ***** válasza:
17%
Ha 25 eurót kaptál karácsonyra összesen, nagyon szegények lehettek. Pedig azt mondják Szlovákia már előttünk jár...
2019. dec. 26. 23:39
 18/25 anonim ***** válasza:
22%
Én pl sose hagytam a kanapén a telefonom, mindig az asztalra rakom, vagy a konyhapultra. A te hibád, felelőtlenséged volt hogy betört ne anyáddal akarj újat vetetni.
2019. dec. 27. 06:12
 19/25 A kérdező kommentje:
Nem Szlovákiában élek, Magyarországon,de amikor sokat ér az euró, beváltom. Nem, nem vagyunk szegények, átlag színvonalon élünk. 25 eurót plusz ajándékokat
2019. dec. 27. 08:44
 20/25 anonim ***** válasza:

14, balesetek vannak, de nem az rá a megoldás, hogy aggyáujjat. Főleg, hogy egy éves a telefon, és a repedés ellenére működik is. Tehát csak üveghiba, nem tört meg a mechanikai része a képernyőnek. Ezt igen könnyen és viszonylag olcsón lehetne javítani.

A kérdezőben ez viszont fel sem merül, ő új telefont akar, ez most pont kapóra jön neki. Nem véletlen sorolgatja bezzeganyuka telefonjait.

2019. dec. 27. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!