Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Holnap nem akarok suliba...

Holnap nem akarok suliba menni, mert fontos dolgom van, hogy győzzem meg anyámat?

Figyelt kérdés

Holnap itthon kéne maradnom, mert fontos dolgom van. 8 éve játszom egy játékkal (world of warcarft), és a klántársaimnak kéne segítenem. Nem akarom őket cserbenhagyni, mert akkor lehet, hogy kirúgnak a klánból. Meg tiszta gáz lenne, ha 20 ember engem szídna, hogy miattam nem tudtak haladni...

Amúgy meg olyan óráim vannak holnap, amikre fölösleges bemennem..

- dupla informatika (nevetséges, mert MS Word, Excel és társaival foglalkozunk kb alapszinten, már általános iskolában megtanították ezeket, és van ECDL bizonyítványom is)

- dupla angol (van nyelvvizsgám)

- társadalomismeret (ez ilyen tipikus kamutantárgy, amin semmit nem tanulunk)

- filozófia (szintén kamutantárgy)

- dupla testnevelés

Hogyan győzzem meg anyámat?

2015. febr. 8. 13:47
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
96%
Ez nem lehet komoly. Ugye nem?!?!?!? Valaki írja le, hogy KAMU!!!
2015. febr. 8. 13:48
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
lol
2015. febr. 8. 13:51
 3/27 anonim ***** válasza:
92%
idióta
2015. febr. 8. 13:52
 4/27 anonim ***** válasza:
95%
én nem pofoznám fel a gyerekemet sose kivéve, ha ezt nekem eladná, amit te itt leírtál
2015. febr. 8. 13:52
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha emiatt kiraknak a klánból vagy nem vagy elég jó vagy a klán nem az. Egyrészt mindenki tisztában van vele, hogy vannak gyerekek köztünk, akiknek iskolába kell járni. Nem szervezünk olyankor nagyobb megmozdulást, másrészt, ha annyira jó vagy, úgyse raknak ki emiatt, ha meg nem vagy jó, akkor meg bármelyik kis fejlődő guilbe beléphetsz. Menny el szépen suliba, csak szólj előre nekik.
2015. febr. 8. 13:55
 6/27 anonim ***** válasza:
30%

Nekem jófej szüleim vannak biztos megengednék,hogy ne menjek be. :D

Ha szigorúak a szüleid akkor bármit mondhatsz nem engedik.

2015. febr. 8. 13:55
 7/27 anonim ***** válasza:
91%
A te legfontosabb dolgod hétköznap az iskola.
2015. febr. 8. 14:01
 8/27 anonim ***** válasza:
20%
Megértelek, ez fontosabb,mint a suli.Mondd azt,hogy kibírhatatlan hasmenéseid vannak/voltak 10 percenként, és egyfolytában kruttyog a gyomrod.Ezt nem tudják ellenőrizni és megúszod a büntit.:-)) 47F
2015. febr. 8. 14:02
 9/27 anonim ***** válasza:
84%

Ha én lennék az anyád, annyit kellene csak tenned, hogy sorolj fel érveket amellett, hogy ez neked miért hasznos, hogyan segíti a későbbi karrieredet, hogyan járul hozzá a továbbtanulásodban. Ha sikerülne kézzel fogható érveket felhoznod amellett, hogy miért maradj itthon, én megengedném, de neked kell elintézned, mert én nem fogok szülői igazolást írni neked. Kétlem, hogy ez sikerülne.

Igazából abban a korszakban vagy, amikor lassan felnőtté válsz. Annyi a feladatom, hogy:

- irányt mutassak neked, amit vagy megfogadsz, vagy nem

- szerető családban nőj fel

- elérjem, hogy megbízz bennem, ha bármi gondod, örömöd, kudarcod, sikered van, megbeszélhesd velem

Ugyanakkor én az anyád vagyok, és nem az eltartód. 18 éves kor után nem kötelességem téged tovább támogatni, főleg nem eltartani. Segítek neked a tanulmányaidban, adok neked fedélt a fejed fölé, meleg ételt, ha látom, hogy a te javadat szolgálja, és ha látom, hogy van eredménye annak, amit csinálsz. De azt nem engedem meg, hogy csak úgy legyél az éterben. Sajnos, vagy nem sajnos, de így tanulod meg, hogy akármit is teszel az életben, annak következménye lesz, ami vagy jó, vagy rossz. A te életedbe nem szólhatok bele, ha nem kérsz meg rá, így a te dolgod, hogy elb_szod-e a jövődet. Döntsd el, hogy szeretnél-e arra az egyetemre és arra a szakra bekerülni, amelyik felé a szíved húz, vagy beéred-e azzal, hogy egy szalag mellett robotolsz 3 műszakban, és ennek megfelelően állj a dolgaidhoz hozzá. Ha be akarsz jutni, és azt akarod tanulni, amit szeretsz, akkor tegyél meg érte mindent, mert most szarsz az egészbe. Ha pedig nem akarsz bejutni, akkor lazulj tovább és hagyd, hogy tovább romoljanak az eredményeid.

Nem fogod még fel, hogy nem értem tanulsz, hanem önmagadért.

"nevetséges, mert MS Word, Excel és társaival foglalkozunk kb alapszinten, már általános iskolában megtanították ezeket"

Fogadok, hogy tudok neked olyan feladatot adni, amit te nem tudnál megoldani.

"van ECDL bizonyítványom is"

Aminek az értéke a nullához konvergál.

"van nyelvvizsgám"

Az csak egy dolog, hogy papírod van belőle. Mennyire beszéled folyékonyan? Ha magadra maradnál külföldön, meg tudnád értetni magad?

"dupla testnevelés"

Annyi mozgás rád fér.

18/L

2015. febr. 8. 14:03
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Mondd hogy kamu! Édes istenem!! :D Komolyan színt vittél a délutánomba, kérdező!! :)

Ha meg tényleg egy játék miatt akarsz otthon maradni, akkor nagyon beteg vagy. Szerintem menj suliba, és különben is, anyád úgyse fog elengedni. Ha kirúgnak a klánból így jártál. Majd belépsz egy másikba. :D

2015. febr. 8. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!