Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Holnap nem akarok suliba...

Holnap nem akarok suliba menni, mert fontos dolgom van, hogy győzzem meg anyámat?

Figyelt kérdés

Holnap itthon kéne maradnom, mert fontos dolgom van. 8 éve játszom egy játékkal (world of warcarft), és a klántársaimnak kéne segítenem. Nem akarom őket cserbenhagyni, mert akkor lehet, hogy kirúgnak a klánból. Meg tiszta gáz lenne, ha 20 ember engem szídna, hogy miattam nem tudtak haladni...

Amúgy meg olyan óráim vannak holnap, amikre fölösleges bemennem..

- dupla informatika (nevetséges, mert MS Word, Excel és társaival foglalkozunk kb alapszinten, már általános iskolában megtanították ezeket, és van ECDL bizonyítványom is)

- dupla angol (van nyelvvizsgám)

- társadalomismeret (ez ilyen tipikus kamutantárgy, amin semmit nem tanulunk)

- filozófia (szintén kamutantárgy)

- dupla testnevelés

Hogyan győzzem meg anyámat?

2015. febr. 8. 13:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
70%

"ha emelt óraszámban tanulnád, akkor meg nem ez lenne a végzős anyag.

Peched van, mert középiskolában tanítok, pontosan tudom, melyik évben milyen tárgyak vannak :)"

Én emelt óraszámban tanultam az infót, és végzősként is office-t tanultunk, semmi extra nem volt benne. Pedig más téren nem volt túlzottan laza suli..

2015. febr. 8. 15:09
 22/27 anonim ***** válasza:
87%

Oké, én is voltam gimis, egy csomót lógtam suliból, na de ki nem?? Viszont: Amikor már a játékszenvedély miatt mellőzi valaki a tanulást, akkor az már súlyos eset. Kedves kérdező, talán ez az egy nap belefér, de többet ne csinálj ilyet ha lehet. :D A wow nagyon nem ér annyit, hidd el.

Üdv: 22/L

2015. febr. 8. 16:20
 23/27 anonim ***** válasza:
77%
Én is maradtam már otthon, mert WOT-ba ötszörös XP-s event volt... :D
2015. febr. 8. 16:59
 24/27 anonim ***** válasza:
83%
Ugyanmár ebben az időben szerintem tök normális ha valaki lógni akar, csak az indok nem ugyan az. Én azért nem mentem be egyszer pénteken barátnőimmel, mert berúgtunk csütörtökön és nem tudtunk felkelni pénteken, mert együtt aludtunk. Volt,hogy azért nem mentem be hétfőn, mert nem tudtam kikelni az ágyból. Sőt volt,hogy azért nem mentem iskolába mert el kellett vinni a szervízbe a telefonomat, ami csak akkor van amikor én iskolába voltam, így logikus,hogy nem mentem be. Mindenki szokott lógni, csak az indok más.
2015. febr. 8. 19:25
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Normális klánokban az eseményeket a munka- és iskolaidőhöz igazítják. Szép is lenne, ha a felnőttek nem mennének be dolgozni, mert raid van... Valami nem stimmel ezzel az egésszel. 6 éve játszom én is, egy időben raidelni is jártam, de mindig hétvégén vagy hétköznap este rendezték ezeket az alkalmakat.
2015. febr. 9. 10:27
 26/27 anonim ***** válasza:
64%

Nem hiszem, hogy ezen az egy napon múlna a srác továbbtanulása :D

Ahogy előttem is írták, mindenki szokott lógni.

Nekem ilyen szent napnak számított a szülinapom, ha hétköznapra esett, leigazoltattam :)

Ennyit szerintem évi 1-2 alkalommal simán megtehet a szülő, hisz van 3 igazolható nap

2015. febr. 9. 13:03
 27/27 anonim ***** válasza:
65%
Na de egy rohadt játék miatt lógni? Milyen függőség már ez... Hálát adok az égnek, amiért engem nem kötnek a számítógép elé játékok...
2015. márc. 13. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!