Holnap nem akarok suliba menni, mert fontos dolgom van, hogy győzzem meg anyámat?
Holnap itthon kéne maradnom, mert fontos dolgom van. 8 éve játszom egy játékkal (world of warcarft), és a klántársaimnak kéne segítenem. Nem akarom őket cserbenhagyni, mert akkor lehet, hogy kirúgnak a klánból. Meg tiszta gáz lenne, ha 20 ember engem szídna, hogy miattam nem tudtak haladni...
Amúgy meg olyan óráim vannak holnap, amikre fölösleges bemennem..
- dupla informatika (nevetséges, mert MS Word, Excel és társaival foglalkozunk kb alapszinten, már általános iskolában megtanították ezeket, és van ECDL bizonyítványom is)
- dupla angol (van nyelvvizsgám)
- társadalomismeret (ez ilyen tipikus kamutantárgy, amin semmit nem tanulunk)
- filozófia (szintén kamutantárgy)
- dupla testnevelés
Hogyan győzzem meg anyámat?
Nemcsak nem engedném a hiányzást, de a játékot is törölném a francba, és le is tiltanálak a számítógépről.
Ment már rá kapcsolatom a wowra, úgyhogy maximálisan ellene vagyok.
ma 13:48
Pedig komoly :S
ma 13:51
lel
ma 13:52
Köszi :*
ma 13:52
:(
ma 13:55
Jó klán, csak már régóta készülünk erre a raidre, és mindenkinek csak a holnapi nap jó.
ma 13:55
Jó neked :D Nekem kicsit szigorúak.
ma 14:01
Igen, tudom, de ebben a tanévben még egyszer sem hiányoztam, úgyhogy belefér..
ma 14:02
:D
ma 14:03
"Fogadok, hogy tudok neked olyan feladatot adni, amit te nem tudnál megoldani. " - nem hiszem
"Aminek az értéke a nullához konvergál." - tudom
"Az csak egy dolog, hogy papírod van belőle. Mennyire beszéled folyékonyan? Ha magadra maradnál külföldön, meg tudnád értetni magad?" - folyékonyan beszélek, felsőfokú angol és közép német
"Annyi mozgás rád fér." - Ez igaz, de sportolok, és szerintem nem halok bele, ha egyszer kimaradok az iskolai tesiről. :D
ma 14:04
Örülök, hogy színt vittem a délutánodba.
ma 14:05
Kicsit durva lenne, ha eltiltanának a saját gépemtől és letörölnék a játékot, amiért már több éve minden hónapban fizetek. Nem vagyok függő amúgy, hézköznap kb 2 órát játszom, hétvégén max 4-5 órát.
Fontos dolog lenne, ha pl. lejárt személyidet ki kellene cserélni, ha orvoshoz kellene menned stb. A wow nem ez a kategória. Remélem a szüleidtől kapsz egy maflást, amikor eléjük állsz azzal, hogy "fontos" dolgod van.
Menj szépen suliba és tanulj. Ha meg annyira azt gondolod, hogy nincs rá szükséged robotolj egy gyárba 3 műszakban és ne akarj érettségizni és továbbtanulni.
ma 14:28
Ki mondta, hogy nem akarok továbbtanulni? 4,3 körüli az átlagom, néhány nappal ezelőtt jelentkeztem a Felvi.hu-n egyetemre.
ma 14:28 vagyok
Nem azt mondtam, hogy nem akarsz, hanem arra próbáltam célozni, hogy ilyen hozzáállással nem érdemled meg, hogy tanulhass. A 4,3 átlagodtól pedig nem fogok beájulni.
ma 14:37
Azért 4,3 az átlagom, mert a kamutárgyakból csak 2-es vagy 3-as vagyok. Nem fordítok rá energiát, matek, magyar, töri, angol ezekből 5-ös vagyok.
ma 14:39
Miért ne lenne informatika?? Emelt óraszámban tanulom az infót és az angolt már 9. osztály óta.
ha emelt óraszámban tanulnád, akkor meg nem ez lenne a végzős anyag.
Peched van, mert középiskolában tanítok, pontosan tudom, melyik évben milyen tárgyak vannak :)
"Jó klán, csak már régóta készülünk erre a raidre, és mindenkinek csak a holnapi nap jó."
Hát ezek szerint mindenkinek azért mégsem. Neked például nem, mert iskolába kell menned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!